Το Θέατρο Άβατον παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση Indian Summer της Lucy Maurice για 8 παραστάσεις μόνο, από Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014.

“Κοιτάξτε αυτό το μέρος! Ξέρετε, εδώ, υπάρχουν όλα τα μυστικά του κόσμου “. Σε ένα συνηθισμένο καφέ ενός σιδηροδρομικού σταθμού, ανάμεσα σε ταξιδιώτες που τρέχουν να προλάβουν τα τρένα τους, η Λώρα και η Στέφη, ενώ ακολουθούν τα βήματα μιας καλά προβαρισμένης ρουτίνας συναντιούνται απρόσμενα με 10 γυναίκες ή μήπως με 10 προβολές του εαυτού τους; Η ζωή, η αλλαγή, η προετοιμασία, το επόμενο βήμα… το όνειρο και η πραγματικότητα. Indian Summer…

Το Indian Summer , ένα από τα πρώτα θεατρικά έργα της Lucy Maurice ανέβηκε για πρώτη φορά στο Upstairs του Landor Theatre του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 1996, με την συγγραφέα να υποδύεται τo ρόλο της Στεφη. Εκ τότε, έχει ανέβει σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις από την Αγγλία μέχρι την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και αρκετά βραβεία σε θεατρικά φεστιβάλ (1ο βραβείο καλύτερου έργου και βραβείο α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Pahiatua ,2002). Σε αυτό το εντυπωσιακό της ντεμπούτο, η Lucy Maurice ακροβατεί ανάμεσα στην απελπισία και το χιούμορ δίνοντας μια γλαφυρή εικόνα της γενιάς του «πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου».

Σκηνοθεσία: Νάντια Σπηλιωτοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δέσποινα Ψαροπούλου

Παίζουν: Κατερίνα Χάσκα, Νεκταρία Χουβαρδά

Σκηνικά – Κοστούμια: Βάλια Πιτσούνη

Μουσική επιμέλεια : Χάρης Φλέουρας , Νάντια Σπηλιωτοπούλου