Από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2015 αποδράστε στην καρδιά των Βόρειων προαστίων με τρόπο ξεχωριστό και χαρούμενο! Ελάτε στο “Ice Fun Park” στη Helexpo Μαρούσι να κάνετε πατινάζ πάνω σε πραγματικό πάγο!
 

Ένα μεγάλο, κλειστό παγοδρόμιο, το μεγαλύτερο στα Βόρεια Προάστια, διαστάσεων 300 τ.μ., σας περιμένει για ατέλειωτες φιγούρες, πιρουέτες και κόλπα πάνω στον πάγο. Πιαστείτε λοιπόν χέρι-χέρι, γονείς και παιδιά, και ελάτε να στροβιλιστείτε στο πανέμορφο παγοδρόμιο του “Ice Fun Park” στη Helexpo Μαρούσι!

Και μην ξεχνάτε: Οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα πάνω στον πάγο, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες με ασφάλεια είτε με λίγη βοήθεια από τα “πιγκουινάκια” μας, είτε από τους εκπαιδευμένους δασκάλους μας, που είναι διαθέσιμοι να τα καθοδηγήσουν.
 

Το παγοδρόμιο καλύπτεται ολόκληρο από τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια, ακόμη και όταν ο καιρός είναι βροχερός!
 

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βραδυ και το Σάββατο και την Κυριακή θα βρίσκεται στη διάθεση σας όλη την ημέρα, για 12 ώρες, από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.
 

Στη γειτονιά του “Ice Fun Park” στη Helexpo Μαρούσι, η χαρά και το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ!

Εκτός από το παγοδρόμιο, σας περιμένουν ακόμα 5 κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ: Το μοναδικό Mickey Carousel, για να ταξιδέψουμε στην χώρα των αγαπημένων ηρώων του Μίκυ,  η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες, ιπτάμενες καρέκλες, το χρωματιστό Τραινάκι για χαρούμενες βόλτες, τα Τραμπολίνο για ατέλειωτες τούμπες και η Πανοραμική Ρόδα, το αγαπημένο όλων ferries wheel, που δίνει πολύχρωμο τόνο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.

 
Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα χαρίσουν ώρες διασκέδασης και ξεφαντώματος στα παιδιά, χαρίζοντας τους μια αξέχαστη εμπειρία!

Και εάν πεινάσετε σας περιμένει ένα μοναδικό καφέ snack bar για να απολαύσετε τα ροφήματα σας, πολλές λιχουδιές και να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι.
 
Μην τρέχετε μακριά! Τo πάρκο είναι δίπλα σας!