Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η WIND στηρίζει ως χορηγός το Πρόγραμμα Άγονη Γραμμή Γόνιμη, το οποίο διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Διάδραση και τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το πρόγραμμα ταξιδεύει φέτος από τον Μάρτιο έως και τον Απρίλιο σε 5 νησιά.

Και συγκεκριμένα την Ηρακλειά, την Αμοργό, την Θηρασιά, την Αστυπάλαια και το Καστελόριζο. Οι εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα τόσο πολιτιστικό όσο και εκπαιδευτικό, περιλαμβάνουν: εργαστήρια σε σχολεία για ψηφιακές τέχνες και ψηφιδωτά, παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων, συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, κινηματογραφικές βραδιές και συναντήσεις με Έλληνες λογοτέχνες και διαλέξεις από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.

Η WIND παράλληλα με την επιχειρηματική της δράση υλοποιεί κάθε χρόνο στοχευμένες κοινωνικές δράσεις και χορηγίες που αφορούν στην περιφέρεια, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας Στην Πράξη.

Ήδη από το 2001 καταγράφει κάθε χρόνο τις ανάγκες σχολείων ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, εξοπλίζοντάς τα τεχνολογικά με στόχο τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στη γνώση. Μέχρι σήμερα η WIND έχει εξοπλίσει 332 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Έβρο, τα Δωδεκάνησα, την Ήπειρο, τα Χανιά, το Βόρειο Αιγαίο, τη Ροδόπη, την Ξάνθη και τη Μεσσηνία, τη Φθιώτιδα, την Αρκαδία και συνεχίζει.