Το μουσικό προαύλιο του θεάτρου Badminton παρουσιάζει τη Σαβίνα Γιαννάτου για μια μουσική συναυλία…  

την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 ….

Λόγω της πρόγνωσης βροχής για το βράδυ της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2012, η συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου ακυρώνεται. Η συναυλία της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο σημαντικές και πιο δημιουργικές παρουσίες στον χώρο της ερμηνείας, με σπάνια φωνητική ποιότητα, ρεπερτόριο  ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση.

Διανύοντας την πιο ώριμη ίσως στιγμή της καριέρας της, η Σαβίνα Γιαννάτου συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνώριση στα σπουδαιότερα world festivals σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δισκογραφεί για την ECM και λειτουργεί ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής παγκοσμίως.

Η αφοπλιστική, “μαγική” ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου, οι εξαιρετικοί συνεργάτες της, με βασικό συντελεστή την Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο, αλλά και το εύρος του ρεπερτορίου με πρώτο υλικό τραγούδια-διαμάντια υπόσχονται μία υπέροχη συναυλιακή βραδιά μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.

Σ’ αυτή λοιπόν την εφ’ όλης της ύλης συναυλία θα υπάρξουν όλοι οι μεγάλοι σταθμοί της προσωπικής της διαδρομής. Θα ακουστούν κομμάτια από τη Λιλιπούπολη, από τον Καρυωτάκη και το «Σαμποτάζ» της Λένας Πλάτωνος, τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Μαμαγκάκη, αλλά και μια επιλογή από τους δίσκους της στην ECM.