Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 μην κανονίσετε τίποτα. Το ραντεβού κανονίζεται από τώρα. Η PJ Harvey μας περιμένει όλους σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει εν Ελλάδι. Οποιος-α το ξεχάσει θα χάσει.

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 μην κανονίσετε τίποτα. Το ραντεβού κανονίζεται από τώρα. Η PJ Harvey μας περιμένει όλους σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει εν Ελλάδι.

Την εικόνα μπορούμε να τη φανταστούμε από τώρα. Η PJ Harvey ανεβαίνει στη σκηνή μόνη αλλά οπλισμένη με το εξαιρετικό ρεπερτόριο της. Παρουσιάζει μια ανθολογία από το μοναδικό White Chalk αλλά και ολόκληρη την πορεία της.

Η Αγγλίδα τραγουδοποιός εφορμά στο κλαβιέ του πιάνου της, παίρνει την ηλεκτρική κιθάρα στα χέρια, ρυθμίζει το rhythm box της και κρατάει το ρυθμό με τα τακούνια της όπως έκανε στη συναυλία της στο Royal Festival Hall, που ήταν η κορύφωση της αγγλικής τουρνέ για το White Chalk.

Πιάνο, κιθάρα, keyboards, κρουστά και autoharp στα χέρια της και στα αυτιά μας. Τi καλύτερο. Τώρα σταματήστε να φαντάζεστε και ετοιμαστείτε να κλείσετε εισιτήριο μόλις ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

info
Θέατρο Badminton της Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008