Μετά τις sold out παραστάσεις και την αγάπη του κοινού, η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια του Nickelodeon, θα είναι στην Αθήνα στο θέατρο Badminton …

για οχτώ extra παραστάσεις έως τις 29 Ιανουαρίου 2012.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς έρχεται ζωντανά μεόλους τους φίλους της, για μια μοναδική θεατρική παράσταση!

Η Ντόρα και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντανεύουν στη σκηνή του Θεάτρου Badminton μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί με την Ντόρα και την παρέα της, τα παιδιά θα μάθουν να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ διασκεδάζουν!

Η ζωντανή παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια διαδραστική παράσταση που οδηγεί την Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο τον Σκίουρο, την Ίσα το Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλους τους φίλους τους σε μια διασκεδαστική περιπέτεια.

Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην «αριθμοπυραμίδα», στην «ανακατεμένη ζούγκλα» και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών. Όπως είναι βεβαίως αναμενόμενο, η Ντόρα δεν θα αργήσει να οδηγήσει το νεαρό κοινό στην επιτυχή έκβαση αυτής της διασκεδαστικής και διαδραστικής αποστολής.

Θεαματικά κοστούμια, φανταστικά σκηνικά, υπέροχη μουσική και διασκεδαστικοί διάλογοι δημιουργούν μια παράσταση που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η Παράσταση NICKELODEON «Ντόρα Η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια παραγωγή της Theatrical Management Group και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την ADAM PRODUCTIONS.
 

Παραστάσεις

Σάββατο 14/1 16:00 & 19:00
Κυριακή 15/1 12:00 & 16:00
Σάββατο 21/1 16:00
Κυριακή 22/1 12:00
Σάββατο 28/1 16:00
Κυριακή 29/1 12:00