Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα με την μοναδική performer ΝίναΛοτσάρη, θα γευτούν όσοι βρεθούν το 

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η καλλιτέχνης θα συναντήσει στη διάρκεια του ταξιδιού της, έθνη, πολιτισμούς, μουσικές, τραγούδια και χορούς.

Υπέροχες εικόνες, συγκινητικές στιγμές και κουβέντες με τα πρόσωπα εκείνα που άφησαν ιστορία στο πέρασμα του χρόνου. Άλλοτε με ευαισθησία και άλλοτε με χιούμορ … έτσι όπως το συναίσθημα το απαιτεί μέσα από το τραγούδι.

Η ιστορία μιας αιώνιας γυναίκας, έτσι όπως την υποδύεται  η Νίνα Λοτσάρη. Μια αιώνια γυναίκα που ζει ανά τους αιώνες και συναντάει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, συνομιλεί μαζί τους… και συνεχίζει το ταξίδι, συναντώντας μεγάλες προσωπικότητες από τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Μαρία Κάλλας μέχρι τον Μάνο και την Μελίνα.

Ένα  μοναδικό one woman show που έχει σκηνοθετήσει η Αποστολία Παπαδαμάκη και ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση έκπληξη, εκρηκτική και  εντυπωσιακή με την Νίνα Λοτσάρη να τραγουδάει από jazz και κλασσικές μελωδίες musical μέχρι Fados και από crossover opera μέχρι Χατζιδάκι και ανατολίτικες μελωδίες.
 
Η Νίνα χορεύει από κλακέτες δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα του cotton club …μέχρι φλογερό Flamenco μεταφέροντας μας στα βάθη της Ανδαλουσίας.

Με το αστείρευτο χιούμορ και το επικοινωνιακό της ταλέντο συνομιλεί με τον κόσμο , αυτοσαρκάζεται , καυτηριάζει…τραγουδάει και κάνει το ταξίδι αυτό μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Το ταξίδι με το ‘’Orient Express’’ θα είναι απλά συναρπαστικό!
Τα εισιτήρια σας παρακαλώ …
Ανεβείτε …
Καλό ταξίδι !

Σκηνοθεσία: Αποστολία Παπαδαμάκη
Κείμενα: Άγγελος Παπαδημητρίου
Μουσική: επιμέλεια  Κώστας Παγιάτης