Η ομάδα «Αλλαχού» συμμετέχει στο 10ο Φεστιβάλ του Σωματείου Χορογράφων με την παραγωγή της \”Ι\’ΜPossible people\” στο θέατρο …

\”Ροές\” στις 5 και 6 Ιουνίου 2011.


«Κέρδισα! Θα μπορούσες, λοιπόν, να πεις ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Άλλοι, κερδίζουν – στην τύχη – ταξίδια, χρήματα, έρωτα, μαχαιροπήρουνα.

Εγώ, κέρδισα να είμαι εγώ, ή να είμαι εσύ, ή κάποιος άλλος! Και από τότε κερδίζω κάθε μέρα. ;.J. »

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-χορογραφία: Μέτη Παναγιωτοπούλου

Ερμηνεία: Νεφέλη Ζαμπέλη, Ελένη Λώλη, Μαρία Μαυρομιχάλη, Έρη Παπαχαραλάμπους, Ντανιέλα Πισιμίση
Mουσική: Περικλής Αγιανόζογλου, Γιάννης Μούτσος, Ηλίας Βαμβακούσσης, Γιάννης Πισιμίσης

Σκηνογραφία: Αμαλία Θεοδωροπούλου

video/ Φωτογραφία: Ναυσικά Ταραζή, Νίκος Παπαευαγγελίου
παραγωγή: Αλλαχού
καλλιτεχνική διεύθυνση: Μέτη Παναγιωτοπούλου, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων

Η ομάδα

Η Αλλαχού ιδρύθηκε το 2007 και για ένα χρόνο λειτούργησε σαν καλλιτεχνικό πείραμα. Νέοι άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους, με δίψα για έκφραση, ενσωματώθηκαν και συνέβαλλαν στην οριστική μορφή της.
Τον Οκτώβριο του επόμενου έτους η ομάδα χωρίζεται σε δύο υπό-ομάδες που δρουν πλέον ξεχωριστά, η μια δραστηριοποιείται στο θέατρο και η άλλη στο χορό, αλλά με κοινό όνομα, κοινή καλλιτεχνική διεύθυνση και κοινό στόχο… να φτάσουν «αλλού»!

Η ιδρύθηκε το 2007 και για ένα χρόνο λειτούργησε σαν καλλιτεχνικό πείραμα. Νέοι άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους, με δίψα για έκφραση, ενσωματώθηκαν και συνέβαλλαν στην οριστική μορφή της. Τον Οκτώβριο του επόμενου έτους η ομάδα χωρίζεται σε δύο υπό-ομάδες που δρουν πλέον ξεχωριστά, η μια δραστηριοποιείται στο θέατρο και η άλλη στο χορό, αλλά με κοινό όνομα, κοινή καλλιτεχνική διεύθυνση και κοινό στόχο… να φτάσουν «αλλού»!

Από την πρώτη της παραγωγή  μέχρι σήμερα, η Αλλαχού, εξελίσσεται, «ταξιδεύει» σε φεστιβάλ, παραστάσεις, θέατρα, συνέδρια και καλλιτεχνικές συναντήσεις και παρασέρνει σε αυτό το ταξίδι όλο και περισσότερους ανθρώπους, είτε ως συνεργάτες, είτε ως θεατές.