Η θεατρική ομάδα για μικρά και μεγάλα παιδιά Μουσική Σκηνή της Μαριάννας Τόλη, συνεχίζει δυναμικά και φέτος το χειμώνα με μια από τις μεγαλύτερες και πιο φιλόδοξες παραγωγές του χειμώνα.

Η Μαίρη Πόππινς θα χορεύει στο ρυθμό 20 γνωστών επιτυχιών των Τζόν Λένον, Πώλ Μακάρτνεϋ, Τζώρτζ Χάρρισον και Ρίγκο Στάρ, των θρυλικών σκαθαριών, μεταφρασμένες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που δένουν αρμονικά με το ύφος, την ιστορία και τη διάθεση της παράστασης.

Ένα θέαμα πλούσιο και ψυχαγωγικό που θα πάλλεται χορευτικά στους ρυθμούς του χιπ χόπ, της ροκ μουσικής, της Τζάζ και του κλασσικού μπαλέτου, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους και θα ταξιδέψει μαζί τους στα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας προσφέροντας λύσεις… μαγικές.

Η μαγική νταντά θα μεταμορφωθεί σε σύγχρονη ροκ ηρωίδα για να συναντήσει στις νέες της περιπέτειες, ήρωες του βωβού κινηματογράφου, χορευτικούς πιγκουίνους, λούνα παρκ, υποβρύχια πάρκα, κίτρινα υποβρύχια, σερβίτσια που ζωντανεύουν και χίλια δύο άλλα μαγικά που θα μας συνεπάρουν.

Πρωταγωνιστούν δίπλα στη Μαριάννα Τόλη… η Άντεια Ολυμπίου, ο Βαγγέλης Κρανιώτης, η Άννα Φιλιπάκη, ο Γιάννης Φίλιας,  η Ιφιγένεια Αλυσσανδράτου, ο Γιώργος Νάσσιος, ο Γιώργος Χουλιάρας, ο Σωκράτης Μαϊδώνης, η Φανή Μιχαηλίδου, η Νεφέλη Μαρκάκη, ο Στέλλιος Κέλερης , η Μαρία Γεροδήμου,  ο Ανδρέας Βασούκ και ο Πολύκαρπος Σολωμού. Στην παράσταση συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από τους: Αλέκο Μπαζάνη, Πέτρο Πολίτη,  Δημήτρη Μουτάφη και Ιάσωνα Τάσση.