Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του συγγραφέα Λουί Ντε Μπερνιέ Η Κόρη του Παρτιζάνου, στο Public του Συντάγματος και στη συνέχεια στα υπόλοιπα καταστήματα του Public στην Ελλάδα, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο λογοτέχνη.

Το τελευταίο του βιβλίο, Η Κόρη του Παρτιζάνου, μια συγκινητική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν Λονδρέζο ιατρικό επισκέπτη και μία Γιουγκοσλάβα πόρνη που καταδεικνύει ότι καμιά ζωή δεν είναι συνηθισμένη, έχει ήδη κερδίσει τους αναγνώστες του κι έχει αποσπάσει πολύ καλές κρητικές.

Ο Λουί Ντε Μπερνιέ, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1954, το 1990 αποφάσισε να γράψει το πρώτο του βιβλίο το οποίο του χάρισε το βραβείο Commonwealth Writers Prize, για το καλύτερο λογοτεχνικό ντεμπούτο της χρονιάς. Ένα χρόνο αργότερα κερδίζει το ίδιο βραβείο για  το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς. Η μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση όμως για τον συγγραφέα ήρθε όταν έγραψε, το 1995, το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι το οποίο του χάρισε άλλο ένα βραβείο, αυτό της Βρετανικής Κοινοπολιτείας Συγγραφέων, για το καλύτερο βιβλίο. Το συγκεκριμένο βιβλίο κέρδισε το λογοτεχνικό κοινό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, κατακτώντας και το κοινό της 7ης τέχνης.