Με καινούργια τραγούδια και όχι μόνο, θα μας ταξιδέψουν η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα και το πιάνο του γνωστού συνθέτη και παραγωγού

Γιάννη K. Ιωάννου με τη σύμπραξη εξαιρετικών μουσικών, για δύο μοναδικές βραδιές στην Αυλαία τις Παρασκευές 29 Απριλίου και 6 Μαΐου 2011.

Η φωνή της έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί της, η Καλλιόπη κρατά την έντεχνη μουσική ψηλά και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους: τραγούδια – μυστικά, για τους ανθρώπους στους δρόμους, γι\’ αυτούς πίσω από τα κλειστά παράθυρα και τις τραβηγμένες κουρτίνες, για τις αναμνήσεις και τα όνειρα μας…

Η Καλλιόπη Βέττα είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της: «Κονσέρτο για μια Φωνή», «Νυχτερινό Παζάρι στο Μαρακές», «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραγούδια των προσωπικών της δίσκων: «Στη χώρα των Ασμάτων», «Στο Φως», «Καλειδοσκόπιο», «Horizon», «Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίσης και από τις πολλές προσωπικές της  συναυλίες, αλλά και τις συνεργασίες της με το Γιώργο Νταλάρα, το Μάριο Φραγκούλη, τη Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και πολλούς άλλους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Αυλαία θα παρουσιάσει το νέο της c.d. με τίτλο «Ξαφνική Βροχή» που θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρεία Warner στις αρχές Μαρτίου. Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του Γιάννη Κ. Ιωάννου, σε στίχους του Μ. Ελευθερίου, του Κ. Φασουλά, του Α. Παράσχου, του Π. Σταθόγιαννη, του Ν. Αδαμόπουλου, του Χρ. Προμοίρα, της Αν. Βαφειάδου, της Μ. Αρμευτή και του Τ. Αδαμύχου.

Στο c.d. συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η τουρκάλα Aysenur Yazisi (γνωστή συγγραφέας, παραγωγός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια), σε εξαιρετικά ντουέτα με την Καλλιόπη. Η «Ξαφνική βροχή» είναι το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, που ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο, με μεγάλη επιτυχία.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στην Αυλαία θα είναι πολυποίκιλο και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…

Μαζί της, σε μια αναπάντεχη εμφάνιση ο ηθοποιός, τραγουδιστής και εξαιρετικός performer Παναγιώτης Πετράκης, σε μοναδικά τραγούδια μαζί με την Καλλιόπη και η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Κουλιά.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα ακουστούν και παλαιότερα τραγούδια της Καλλιόπης, γεμάτα εικόνες, ήχους, αναμνήσεις… Συγκινήσεις και αισθήματα που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, ήχοι φυσικοί και ηλεκτρικοί, φωνή ιδιαίτερη και αισθαντική, συναντιούνται σε μια μουσική παράσταση γεμάτη ευρήματα για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν τους ακροατές.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Προγράμματος και Ενορχήστρωση: Γιάννης Κ. Ιωάννου

Μαζί τους οι μουσικοί:
Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί
Γιάννης Βιλιώτης: έγχορδα (κιθάρα / μπουζούκι)