Η gospel είναι εκκλησιαστική μουσική, την οποία δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσουμε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Γι\’ αυτό η ΕΛΒΑ και SPECTACLES μας έφεραν την gospel στο Παλλάς!

Η gospel είναι εκκλησιαστική μουσική, την οποία δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσουμε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Γι\’ αυτό η ΕΛΒΑ και SPECTACLES μας έφεραν την gospel στο Παλλάς!

Και όταν λέμε ότι η gospel έρχεται στο Παλλάς εννοούμε τη διασημότερη gospel χορωδία του Λονδίνου, η οποία μετρά 25 χρόνια διεθνούς καταξίωσης!

Σε δύο μοναδικές εμφανίσεις και για πρώτη φορά στην Αθήνα η London Community Gospel Choir, η κορυφαία χορωδία gospel παγκοσμίως, έρχεται να μας κάνει να αναφωνήσουμε Amen!

Η Λονδρέζικη χορωδία gospel γεννήθηκε όταν ο Ιερέας Bazil Meade με τη βοήθεια των Lawrence Johnson, Delroy Powell και John Francis, έκαναν μια ιστορική τομή παρουσιάζοντας την πρώτη χορωδία gospel στο Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα το Λονδίνο.

Μέσα στα 25 χρόνια ζωής της χορωδίας, που συμπληρώνει φέτος, αριθμεί πλέον 200 μέλη, ενώ οι συνεργασίες που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής περιλαμβάνουν κορυφαίους καλλιτέχνες όπως: Madonna, Sarah Brightman, Mariah Carey, Diana Ross, Celine Dion, Tina Turner, Jessye Norman, Sting, Sir Elton John, Sir Paul McCartney, Van Morrison, Stevie Wοnder, Tom Jones, Sir Andrew Lloyd Webber, George Michael, Puff Daddy, Gary Barlow, Simply Red, Madness, Blur, Beautiful South, Phats and Small και Westlife.

Ο ήχος που δημιουργεί μία τέτοια χορωδία δεν φαντάζει καθόλου βαρετός, αφού συδυάζει πλούσιες αρμονίες, περίφημες ενορχηστρώσεις, αλλά και χορογραφία! Το μεγαλείο των φωνητικών αυτοσχεδιασμών της την έχουν κατατάξει στα κορυφαία χορωδιακά συγκροτήματα gospel παγκοσμίως, με αποτέλεσμα την απόκτηση κορυφαίων βραβείων όπως τα Best Gospel Choir, BBC Music Gospel Awards, International Music Gospel Awards, LGMΑ και DMI Awards.

Μεταξύ άλλων έχει τραγουδήσει σε σημαντικά soundtrack, όπως την ταινία κινουμένων σχεδίων του Walt Disney «The Lion King» με τον Sir Elton John, το «Fighting Temptations», με πρωταγωνιστές την Beyonce και τον Cuba Gooding Jr και το «Love Actually» με πρωταγωνιστές τον Hugh Grant και τη Martine McCutcheon.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αισθανθείτε το υπέροχο κλίμα που δημιουργεί η gospel μουσική, ιδιαίτερα όταν το performance το αναλαμβάνει η London Community Gospel Choir!

Info
London Community Gospel Choir
Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Νοεμβρίου
Παλλάς, Citylink – Βουκουρεστίου 5, τηλ. 210 3213100
Ώρα έναρξης παραστάσεων:21.00
Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ
Α Ζώνη: 50 ευρώ
Β Ζώνη: 42 ευρώ
Γ Ζώνη: 30 ευρώ
Δ Ζώνη: 22 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων-αγορά εισιτηρίων:
Τηλεφωνική αγορά: ΕΛΒΑ, 210 6728080
SPECTACLES:210 3246888
Κρατήσεις μέσα internet: http://www.ticketart.gr/
Ταμεία Θεάτρου Παλλάς