Το νέο βιβλίο του Πάνου Κάλαρη συζητά για την αλλαγή του κόσμου, με τα οικονομικά μας κυρίως να τοποθετούνται στη συζήτηση με πολύ χιούμορ.

Ένας πλανήτης χωρίς φτώχεια; Κράτος χωρίς τράπεζες, εφορία, υψηλές τιμές και πληθωρισμό; Οικονομικό περιβάλλον να είναι ασφαλές, χωρίς χρεοκοπίες, ανταγωνισμό και εξαρτημένη εργασία;

Κοινωνία που θα βοηθάει τους ηλικιωμένους, τους αποκλεισμένους και ανέλπιδους; Ειρήνη και συμφιλίωση των λαών και των φυλών της γης; Ριζική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των πόρων της γης;

Μα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε πως όλα αυτά και πολύ περισσότερα είναι δυνατό να γίνουν αύριο από τα παιδιά σας; Η Δραχμή λέει πώς όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν και σήμερα!

Ο Πάνος Κάλαρης και η Δραχμή κάνουν μία προσπάθεια να συμβάλουν στην πιο σπουδαία κουβέντα του παγκόσμιου χωριού, την κουβέντα για την αλλαγή του κόσμου.

Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο με χιούμορ, σε απλή γλώσσα, που πατάει πάνω στον ανθρωπισμό και το θετικό πνεύμα του συγγραφέα.

Ο Πάνος Κάλαρης γεννήθηκε στο Ναύπλιο πριν από 30 και κάτι χρόνια. Γράφει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, από αδυναμία να αποδεχθεί τον κόσμο ως έχει. Πιστεύει στην αλλαγή και στην επιστήμη. Πιστεύει ακόμα στην αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να γράψει ένα βιογραφικό που να μην είναι κοινότοπο.

Η Δραχμή
ISBN: 978-960-98255-0-4
Σελίδες: 144
Τιμή: 9,75 ευρώ
Εκδόσεις ΟΞΥ