Η Fine!Records κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, ένα δροσερό, καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο Horizon από τη Σεμέλη Ταγαρά.

Πρόκειται για το ίδιο single που η Ελληνίδα songwriter και ερμηνεύτρια είχε κυκλοφορήσει το 2023. Σήμερα, στις 7 Ιουνίου, επιστρέφει για να μας παρουσιάσει ένα EP με διαφορετικές εκδοχές του (Original edit, Reimagined, Tengu Ni Naru mix), ως διάδοχο του original single και προάγγελο του δίσκου της που θα κυκλοφορήσει τέλη του 2024.

Ένα σαγηνευτικό κομμάτι μέσα στο οποίο δημιουργείται ένα ιδιαίτερο μουσικό περιβάλλον, με τη Semeli να ονειρεύεται, να νιώθει, να αναπνέει και να χορεύει. Ερμηνεύοντας σε ελληνικά και αγγλικά, περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της ανθρώπινης ύπαρξης και συμπεραίνει ότι η ώρα να ερωτευτείς είναι το Τώρα.

Η αγάπη της Σεμέλης για την μουσική και την κοσμική της δύναμη, φαίνεται να μην στερεύει ποτέ μιας και η ίδια δεν παύει ποτέ να πειραματίζεται με ηχοτοπία και μουσικά όργανα κάθε λογής, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματα που ελλοχεύουν μέσα μας και μας κάνουν ένα.

Κυκλοφορεί από τη Fine! Records

Credits:

Horizon (track 1) 

  • Music &  Lyrics by Semeli Tagara
  • Recorded at Foundry Recording Studio
  • Mixed & Produced by Semeli Tagara & George Vasilas at Foundry Recording Studio
  • Mastered by Siopis Masters 
  • Graphic Designer – Aimilios Gkalipis 

Horizon reimagined (track 2)

Realized at Tinos Island location summer 23′
Co-produced: Semeli Tagara, Aki Rei 
Mixed and mastered by Ekelon at the Cave Mastering Athens
Video created by Vasilis Kehagias

Horizon Tengu Ni Naru Mix – (track 3)

Mixed by: Tengu Ni Naru , Semeli Tagara
Master: H12 Audio 

EP Artwork by Vasilis Kehagias
Logo by Aimilios Gkalipis