Η Visual artist, Έλλη Γριβα, μας προσκαλεί από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Τετάρτη και Κυριακή, στο Home Gallery Project.

To Home Gallery Project είναι μια προσπάθεια, για να ενταχθεί η Τέχνη στην καθημερινότητά μας και ο καλλιτέχνης να έχει πιο άμεση επαφή με όσους αγαπούν το έργο του.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το studio-Σπίτι του καλλιτέχνη, ανοίγει σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες για το κoινό. Ταυτόχρονα με αυτό, γίνεται οργανωμένη και συστηματική παρουσίαση-προώθηση  του δουλειάς του και από τα κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ.

Το Home Gallery Project θέλει και επιδιώκει, η τέχνη να φτάνει ευκολότερα και πιο άμεσα στους δέκτες της. Ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, μπορεί να γίνει γέφυρα επικοινωνίας και επαφής.

Η Έλλη Γρίβα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε 3 χρόνια στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ την οποία εγκατέλειψε για να αυτομολήσει στην Τέχνη. Το 1994 εισήχθη πρώτη με υποτροφία στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Αποφοίτησε το 1999.

Από τότε, κινείται στο χώρο της τέχνης, με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, performances και με δύο ποιητικές συλλογές, το «Ναι. 49 ζωγραφισμένα ποιήματα» (εκδόσεις Αίθουσα Τέχνης Ναυπλίου Μαρία Γκουμά) και το «11+-/.Μια Ιστορία Αγάπης στον Ενδιάμεσο Χρόνο» (εκδόσεις δήγμα).