Με ιδιαίτερη αγάπη στην έθνικ και έντεχνη ελληνική μουσική, μας έχει συνηθίσει σε μουσικές παραστάσεις που μαγεύουν, συγκινούν και μας ταξιδεύουν στις μουσικές του κόσμου. Μετά απο μιά σειρά εμφανίσεων τον προηγούμενο χειμώνα σε Ευρώπη και Ελλάδα για την παρουσίαση του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο «Πέταγμα», θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την παράσταση «Αυτό το φως», λίγο πριν μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου.

Η συναυλία στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου θα είναι γεμάτη από τα αρώματα του καλοκαιριού και των λιμανιών του κόσμου, καθώς και τραγούδια πλημμυρισμένα από το φως των μεγάλων ερμηνευτών. Θα είναι πλαισιωμένη από τους τρεις εξαίρετους συνεργάτες της σολίστες μουσικούς, τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, τον Μάρκο Κώτσια στο πιάνο και τον Σταύρο Παργινό στο τσέλο και το μαντολίνο.

Εκτός από τις δικές της συνθέσεις που εμπεριέχονται στον δίσκο «Πέταγμα», θα ακούσουμε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι , του Θάνου Μικρούτσικου, της Edith Piaf, του Νicola Piovani, του Astor Piazzola, του Jacques Brel, και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών της παγκόσμιας σκηνής, τραγούδια από τις χώρες των Βαλκανίων αλλά και από τη Ελλάδα. Πολυρρυθμία, πάθος και ζωντάνια θα μας παρασύρουν σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους.

Το café του Νομισματικού Μουσείου είναι ο πρώτος σε σειρά καλοκαιρινός σταθμός της Τέτης και των μουσικών της που έχουν ήδη παίξει και σε άλλες σημαντικές σκηνές στην Αθήνα, σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. (Half Note Jazz Club, Ρυθμός Stage, Ίδρυμα Ρουμάνικου Πολιτισμού – Βουκουρέστι Ρουμανίας υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας, Athens Garden Festival , Μέγαρο Γκύζη Σαντορίνης, Φεστιβάλ Μικρό Παρίσι των Αθηνών, κ.ά).

Παίζουν:

Τέτη Κασιώνη |φωνή
Βασίλης Ραψανιώτης | βιολί
Μάρκος Κώτσιας | πιάνο
Σταύρος Παργινός | τσέλο, μαντολίνο

Also check:

https://kassioni6.wixsite.com/tetikassioni