Για πρώτη φορά στην Κρήτη, ζήστε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά βιεννέζικων βαλς από την παγκοσμίως διάσημη Strauss Vienna Orchestra, στις 10 Ιουνίου 2014 στις 9 μ.μ., στον πολυχώρο Τεχνόπολις.

Από την ίδρυσή της το 1978, η »Strauss Vienna Orchestra» έχει καθιερωθεί με υπέροχες παραστάσεις σε φεστιβάλ μουσικής, στην TV, σε συναυλίες και περιοδείες σε όλο τον κόσμο, καθώς και με τις CD-DVD ηχογραφήσεις ως διεθνούς φήμης σύνολο στην αυθεντική ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής.

Σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της ορχήστρας περιλαμβάνουν τακτικές εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους συναυλιών και συνεργασίες με προεξέχοντες σολίστες, όπως το 1999 στο τηλεοπτικό γκαλά προς τιμή της επετείου Strauss στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης με τον θρυλικό ηθοποιό Γκρέγκορι Πεκ ως οικοδεσπότη.

Από την έναρξη της χιλιετίας 2000, είναι δεδομένη η παρουσία της »Strauss Vienna Orchestra» στο ετήσιο Πρωτοχρονιάτικο γκαλά, στη Grand Hall του Μεγάρου Συναυλιών της Βιέννης.

Η στυλιστική πραγματικότητα και ο αυθεντικός ήχος, η βιεννέζικη γοητεία και η χαρά να παίζεις μουσική είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της «Strauss Vienna Orchestra».

Παραγωγή: ARTBG Producer company