Γνωρίσαμε τη Salina με το τραγούδι «Πονάει η αγάπη», το οποίο αγαπήθηκε αμέσως… αλλά το ταξίδι συνεχίζεται … Δίπλα στο ποτάμι. Σε δύο υπέροχες εμφανίσεις

η Salina ερμηνεύει τραγούδια δικά της, από το πρώτο ομώνυμο προσωπικό της album αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά «Το καινούργιο σου όπλο», που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου από την Warner. Ζωντανά, για πρώτη φορά το τραγούδι «Ρολόγια», σε μουσική και στίχους του εκλεκτού της καλεσμένου, Γιάννη Σαββιδάκη, «Το καινούργιο σου όπλο»,  αλλά και πολλά τραγούδια που αγάπησε στην πορεία.

Με την σαγηνευτική, αισθαντική φωνή της, μας υπόσχεται μια βραδιά με ηλεκτρονικό – ροκ ήχο αλλά και μελωδικές μπαλάντες. «Πονάει η αγάπη», «Ξέχασα», «Μετρώ τις ώρες» αλλά και πολλές αγαπημένες της διασκευές όπως: «Bang bang», «I hate myself for loving you», «Knocking on Heaven’s door», κ.α.  Support group οι Violet.

H Salina γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κ.Θ.Β.Ε., θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική κινηματογράφου στο NYFA (LA CA, Los Angeles). Έκανε σπουδές στο χορό (κλασσικό μπαλέτο) και τη μουσική (πιάνο). Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 & ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Απριλίου 2011


Guest ο Γιάννης Σαββιδάκης
Support group οι Violet