Το 2019 ήταν για την Πέννυ Μπαλτατζή μια χρονιά δημιουργική και αποκαλυπτική, αφού κατά τη διάρκειά της απέκτησε το πρώτο της παιδί, βιώνοντας το θαύμα της μητρότητας, και παράλληλα κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Ένα Φιλί» από την Panik Records. Ένα δίσκο με τον οποίο η Πέννυ άνοιξε νέο κεφάλαιο στο βιβλίο που γράφει χρόνια τώρα ως τραγουδοποιός, καταθέτοντας την ψυχή της, τραγουδώντας ως επί το πλείστον δικές της συνθέσεις και στίχους, και που μας έχει ήδη δώσει αγαπημένα τραγούδια και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Η γνωστή τραγουδοποιός συστήθηκε εκ νέου στο CultureNow.gr, μιλώντας για τον νέο της δίσκο που φέρει τον τίτλο «Ένα Φιλί» και τα μηνύματα που αυτός φέρει: “Είναι ένας δίσκος που έχει πάρα πολλές στιγμές της ζωής μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη να τις μοιράζομαι μαζί σας. Ως επί το πλείστον, μιλάει για την αγάπη. Για την αγάπη την ερωτική, για την αγάπη τη φιλική, για την αγάπη που έχεις για ένα πλάσμα που έρχεται στον κόσμο. Έχει και κάποια κοινωνικά σημεία, τα οποία θα τα δείτε στο κομμάτι Βραδιάζει. […] Είμαστε σε αυτή την κοινωνία και κάθε μέρα προσπαθούμε να επιβιώσουμε με κάθε τρόπο και να βρούμε το φως μέσα στη σκοτεινιά που τη γεμίζει.

Ο δρόμος της την έβγαλε το 2020 στο Πειραιώς 131, όπου θα περιμένει όποιον θέλει να της μιλήσει για να του δώσει «Ένα Φιλί».


Info

Τοποθεσία: Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131, Αθήνα

Ημερομηνίες: Από 7/02 Έως 28/02 ||  Ώρα έναρξης:  22:30

Πληροφορίες: www.peiraios131.gr | Τηλ.: 210 3450922


Photo and video credit: culturenow.gr / Κυριάκος Μακαρονίδης


Διαβάστε επίσης:
Η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131

Ένα Φιλί: Νέο άλμπουμ από την Πέννυ Μπαλτατζή