Η ethelon γιορτάζει ξανά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου, με ένα διήμερο γεμάτο δράσεις, ομιλίες και workshops, στις 4 και 5 Δεκέμβρη του 2020. Φέτος, όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας πραγματικότητας.

Οι ομιλίες θα αναδείξουν πρωτοβουλίες, που ξεχώρισαν μέσα στην πανδημία, καθώς και θέματα βιωσιμότητας, στρατηγικής και θετικών αλλαγών για την κοινωνία. Επιπλέον, θα μάθουν για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν σαν εθελοντές/ριες βάσει των νέων δεδομένων που ερχόμαστε αντιμέτωποι, καθώς και το πλήθος των ευκαιριών που γεννιούνται στην νέα, ψηφιακή εποχή που διανύουμε.

Το φετινό σύνθημα είναι Ctrl + Alt + V. Πλέον, καλούμαστε να αλλάξουμε τις συνήθειες και το περιβάλλον δράσης μας. Δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι στα νέα δεδομένα! Μέσα σε τόσες αλλαγές, η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο παραμένει. Τα νέα δεδομένα μάς καλούν να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να δράσουμε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ξαναπάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας! Μέσα από το πληκτρολόγιο και πίσω από μάσκες συνεχίζουμε να προσφέρουμε!

Μπορείς και εσύ! Ανακάλυψε πώς, στα ethelon Days 2020, Ctrl + Alt + Volunteer!

Δήλωσε τώρα την συμμετοχή σου και γίνε κι εσύ μέλος της μεγαλύτερης ομάδας και τσέκαρε και το site μας!