Η Moka Band θα εμφανιστεί για το καθιερωμένο Christmas Live της στο Faust, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.

H Moka Band θα παρουσιάσει πέρα από το ανανεωμένο playlist και τις επιτυχίες του πρώτου της δίσκου, ένα δείγμα από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της, καθώς και τη δισκογραφική της συνεργασία με τον MCD (ιδρυτικό μέλος των Active Member).

Η μπάντα ποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές επιρροές και ο ήχος τους κινείται στη funk και τη soul μουσική με αρκετά ατμοσφαιρικά στοιχεία. Το σχήμα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013, πραγματοποιώντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις από τότε. Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο ηχογραφήσεων στο Studio Paraga με παραγωγό τον Νίκο Ξύδη, τον Νοέμβριο του 2014, κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο “I”, σε μια κατάμεστη παρουσίαση στο Kookoo.

Η έκδοση και διανομή του δίσκου, έγινε από το label Imantas. Το άλμπουμ “I”, εκτός από το περιεχόμενο του, απέσπασε θετικότατα σχόλια και για την αισθητική της χειροποίητης ξύλινης συσκευασίας του. Η πρώτη παρτίδα των 140 τεμαχίων του δίσκου εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ημέρες. Παράλληλα ξεκίνησε και η digital διανομή του δίσκου, με παρουσία σε όλα τα ηλεκτρονικά stores, όπως iTunes,Google Play, Spotify, Amazon κλπ.

Η MOKA BAND έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου έχει συμμετάσχει σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις και festivals όπως: River Party, Matala Beach Festival, Βοτανικός Live Stage, Heineken Athens Mosaic κ.α. και έχει βρεθεί επί σκηνής με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: Kovacs, Gramatik, Κ.Μαραβέγιας, Active Member, Dub Pistols, Γ. Κότσιρας, Ελ. Βιτάλη, Erik Truffaz, Ελ. Αρβανιτάκη, Βήτα Πεις κ.α.

Νίκος Γιανναράς κιθάρα – φωνή
Γιώτα Δημητρακοπούλου – φωνή
Θοδωρής Υφαντής – μπάσο
Ταξιάρχης Κωστάκης – κιθάρα
Παναγιώτης Πανούσης – κιθάρα
Τάσος Χαλκίδης – πλήκτρα
Γιώργος Ράδος – ντραμς
Χάρης Χρόνης – τρομπόνι

MCD 

O Δημήτρης Κρητικός (MCD) είναι ιδρυτικό μέλος και συνεργάτης των Active Member μέχρι και σήμερα. Έχει κάνει παραγωγές και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Goin’ Through, Αρτέμης – Ευθύμης κ.α. Τραγούδια του υπάρχουν σε πολυάριθμες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι επίσης δημιουργός των project: a Dog named Rodriguez – Influence & Funkytears. Ο MCD θα μας συντροφεύσει με τις μουσικές του επιλογές ενώ θα μας έχει ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις!

https://www.reverbnation.com/mcd8

Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook: https://www.facebook.com/THEMOKABAND
Website: http://www.themokaband.com/