Η Μικρή Ακαδημία, ο πρώτος φορέας οργανωμένης καλλιτεχνικής μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα, μένοντας πιστή στην ιδέα της συνεχούς εκπαίδευσης και της θέσης αυτής ως συστατικό στοιχείο της ατομικής αλλά και κοινωνικής εξέλιξης, ανακοινώνει την επανέναρξη των σεμιναρίων από 25/5/2020.

Μετά την αναστολή των μαθημάτων λόγω της πανδημίας, θεωρούμε χρέος μας να μην επιτρέψουμε να ηττηθούμε από τις υπάρχουσες συγκυρίες. Η εκπαίδευση πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση και να αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης. Συνεπώς, ως εκπαιδευτικός φορέας οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά, έχοντας όμως υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Για το λόγο αυτό, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των συμμετεχόντων.

Πιο αναλυτικά:

– Θα πραγματοποιηθεί πιστοποιημένη απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο
– Οι χώροι του θεάτρου θα καθαρίζονται με χλωρίνη, πριν και μετά από κάθε μάθημα
-Οι συμμετέχοντες, οι καθηγητές και το προσωπικό του θεάτρου θα πρέπει να αφήνουν τα παπούτσια τους στην είσοδο
– Όλοι οι συμμετέχοντες, οι καθηγητές και το προσωπικό του θεάτρου θα θερμομετρούνται κατά την είσοδο τους με εξ’ αποστάσεως θερμόμετρο
– Θα υπάρχει ικανή ποσότητα αντισηπτικών
– Ο χώρος των σεμιναρίων διαθέτει σύστημα εξαερισμού, καθώς και κλιματισμό εξωτερικού τύπου, ώστε να επιτυγχάνεται η ανανέωση του αέρα
– Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός επί σκηνής

Παράλληλα, αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, που είναι εμφανείς σε όλους μας, ανακοινώνουμε 20% έκπτωση στο κόστος των σεμιναρίων. Συνεπώς, το μηνιαίο κόστος, για τον υπάρχοντα κύκλο, θα ανέρχεται στα 80€/σεμινάριο.

Επίσης, δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό των συμμετεχόντων καλλιεργώντας ένα κλίμα κατανόησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό, θεσπίζουμε 2 υποτροφίες: Μία για έναν άνδρα και μια γυναίκα που θα αφορά την παρακολούθηση ενός τρίμηνου σεμιναρίου, η οποία θα δίδεται πριν από την έναρξη κάθε τριμήνου και μια ετήσια υποτροφία για 1 άτομο που θα αφορά την παρακολούθηση 1 σεμιναρίου /τρίμηνο για όλο το ακαδημαϊκό έτος .

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι εγγραφές συνεχίζονται για τα εξής μαθήματα :

Μάθημα / Εισηγητής
– Υποκριτική Στην Κάμερα / Δημήτρης Λάλος
– Αλληγορικό θέατρο – Ποιητική / Δημήτρης Ήμελλος
– On/Off – Παράλληλο Κείμενο / Λίλλυ Μελεμέ
– Ποιητικό Θέατρο / Χρήστος Καρασαββίδης

Υπενθυμίζουμε, ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους και σπουδαστές δραματικών σχολών, καθώς και σε οποιονδήποτε έχει ουσιαστική σχέση με την υποκριτική.

Κόστος : 80€ το μήνα/σεμινάριο