Η Μελίνα Κανά μας συστήνεται ξανά, παρουσιάζοντας τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 στη Μονή Λαζαριστών τα γνωστά και αγαπημένα της τραγούδια αλλά και απροσδόκητες, ευχάριστες μουσικές διασκευές! – Η συναυλία αναβάλλεται

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου «Ο γόης του Θησείου» και μετά από τη συνεργασία της με μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα η Μελίνα δίνει έναν νέο ρυθμό στο καλοκαιρινό μουσικό τοπίο.

Την Μελίνα Κανά και τον «Γόη του Θησείου» συνοδεύει ο Πέτρος Μάλαμας.

Η  Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει το χάρισμα να κάνει δικά της τα τραγούδια, να τα αποδίδει με τον μοναδικό της τρόπο και μετά να μας κάνει συνταξιδιώτες της.

Μία φωνή που έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές στο έντεχνο τραγούδι, σύγχρονων δημιουργών που την εμπιστεύτηκαν από την αρχή όπως ο Μανώλης Ρασούλης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Η Μελίνα ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό.

Είναι η φωνή εκείνη που δίνει το κύρος που αρμόζει στα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, που με το συναίσθημα και τη σωστή ερμηνεία, αναδεικνύει τον λυρισμό  και το πάθος των τραγουδιών.

Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό ως τον Στάμο Σέμση, Νίκο Μαμαγκάκη, Θοδωρή Κοτονιά, Κώστα Παρίση της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας που την κατατάσσει στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Μαζί της, ο Πέτρος Μάλαμας (τραγούδι, κιθάρα) και ο «Γόης του Θησείου»:

Παναγιώτης Μανουηλίδης: διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, πιάνο, τραγούδι

Θάνος Καζαντζής: τύμπανα, ηλεκτρονικά, λούπες

Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά

Νίκος Παπαϊωάννου: τσέλο, λαούτο, σάζι, τζουράς

Ηχοληψία: Λεωνίδας Μπεϊλής – Χρήστος Παραπαγκίδης

Φωτισμοί: Νεκταρία Εμμανουηλίδου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και μετά από κοινή απόφαση
των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην συναυλία “ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ & Ο γόης του Θησείου – μαζί τους ο Πέτρος Μάλαμας – Φιλική συμμετοχή Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου”, η συναυλία δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί
τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών.
 
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα σημεία από όπου τα προμηθεύτηκαν. Παρακαλούμε, ειδικά για το ταμείο της Μ. Λαζαριστών, η εξαργύρωση των εισιτηρίων να γίνει έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου λόγω καλοκαιρινής αργίας του Ταμείου της Μονής Λαζαριστών.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας σημείων προπώλησης:
Έντεχνο 2310.280553
Σάρωθρον 2310.538282
Ταμείο Μ. Λαζαριστών 2310.589200
Διώροφο 2310.453998
Ticketservices 210.7234567
 
Για τον μελλοντικό προγραμματισμό της συναυλίας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.