Το Lab Art στο Βόλο μας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά – ένα πάρτυ με reggae dancehall ήχους με καλεσμενη απο την Αγγλία τη φωνή της SOOMT!

Mαζί της oι Anna Mystic, Fleck, MargasV και οι ντόπιοι ήρωες του μπάσου IAgainst I με τον PanKapetan ζωντανά στην τρομπέτα!

Αν δε γνωρίζετε ήδη τη SoomT, η θρυλική MC που ξεπήδησε απο τη Γλασκώβη και πλέον περιοδεύει την υφήλιο, έχει πάνω απο 50 δίσκους με συνεργασίες πλάι σε καλλιτέχνες όπως The Orb, T.Raumschmiere, Miss Kittin, Mungos Hi-Fi, Bus, Asian Dub Foundation, Tigerstyle, DJ Yoda κ.ά.

Σκανδιναβία, Ιαπωνία, Κίνα, Αμερική, Καναδάς, Βραζιλία, Βερολίνο, Αθήνα: μερικά από τα μέρη όπου η παρουσία της SoomT έχει ήδη γίνει αισθητή και το κοινό ταρακουνήθηκε με τις φωνητικές δονήσεις της. Με το ένα πόδι στην Αγγλία και το άλλο σε όλα τα σημεία όπου την καλούν ανα τον κόσμο, αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες και ταχέα ανερχόμενες μορφές της soundsystem culture παγκοσμίως. Με επιρροές τόσο ετερόκλητες όσο τα ινδικά τραγούδια των 50’s και το Punjabi Bhangra, το hiphop και το electro/rave και ηχητικά εφέ ηλεκτρονικών, μέχρι punk και –πιο πρόσφατα- Jazz, μεταφέρει το χάρισμα της φωνής της με το δικό της τρόπο, με μεγάλη επιτυχία.

Ενδεικτικά, το ‘Did You Really Know’ που έχει κυκλοφορήσει με τους Mungos Hifi (2007) έχει φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο YouTube Hits το 2013, ενώ το 2011 η SoomT τόλμησε ακόμα και τη σύνθεση σε θεατρική παράσταση η οποία μάλιστα περιόδευσε σε αρκετές χώρες.