Η Μαίρη Λίντα μαζί με τους Apurimac εγκαινιάζουν το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Half Note με «χρυσές» επιτυχίες σε ρυθμούς λάτιν ακριβώς δίπλα στο κύμα στο Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας.

Από την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού με την αμείωτη ενέργεια, το μπρίο και τη μοναδική φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, αλλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Η σκηνική συνύπαρξή της με τους Apurimac, το μακροβιότερο latin συγκρότημα στην Ελλάδα, αποτελεί εγγύηση για μια μοναδική, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή.

Η Μαίρη Λίντα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Μανώλη Χιώτη κι έχει δώσει φωνή σε πολύ όμορφα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Έτσι ο νους μας πάει-τουλάχιστον- μισόν αιώνα πίσω και συνδέεται με ένα ιδιόμορφο ελληνικό swing, στην ερμηνεία του οποίου η Μαίρη Λίντα υπήρξε ιδανική. Καθώς γυρίζει ο καιρός και η αιώνια μόδα έρχεται ξανά στο φως και γίνεται must, τα τραγούδια που ερμήνευσε αυτή η εξαίρετη τραγουδίστρια φαίνονται άφθαρτα και αφήνουν τη γοητεία τους να απλώνεται ανεμπόδιστη στις νεότερες γενιές. Με συνοδούς τους εξπέρ του μοντέρνου λάτιν ήχου Apurimac καλύτερα δε γίνεται!

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Half Note σας ενημερώνει ότι υποχρεώνεται να μεταφέρει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαίρης Λίντα με τους Apurimac από το Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας στο Half Note Jazz Club στο Μετς (Τριβωνιανού 17) την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Η αλλαγή του χώρου κρίθηκε αναγκαία λόγω επικείμενης ανάκλησης της άδειας για την πραγματοποίηση μουσικών παραστάσεων του Sirocco’s Club, όπως μας προειδοποίησε ο Δήμαρχος Γλυφάδας.

Το Half Note δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει μια βίαιη διακοπή των παραστάσεων και την αναπόφευκτη ταλαιπωρία του κοινού και των καλλιτεχνών. Επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς δεν είχε ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Από την πλευρά του το Sirocco’s Club έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες κατά το νόμο ενέργειες για να δικαιωθεί.

Ελπίζουμε η νομική διένεξη να λυθεί άμεσα. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.