Η παράσταση της Αθηναϊκής παιδικής σκηνής πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Σ’αυτή τη Λίμνη το όνειρο ταξιδεύει και φεγγαρόπετρες νυχτιές δίνουν χώρο στον κόσμο της μαγείας και των ξωτικών.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινλη της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντεντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή. Στο τέλος η αγάπη θα νικήσει και πάλι το κακό.

Παίζουν και χορεύουν οι: Αδαμοπούλου Π, Γερωνυμάκης Μ., Κοντός Α., Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ., Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε.,Χρυσάνθου Δ., στο ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Η σκηνοθεσία είναι του Παπαϊωάννου Δημήτρη, οι χορογραφίες της Παγκάλου Δήμητρας και η σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία του Φιλιππόπουλου Αλέξανδρου.


Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.