Το Gazarte υπόδεχεται στο Roof Stage τη La Rochelle Band! Take me away my little Rocket Man… Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά  στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.  Μία φορά το μήνα ο Pepper 966 ανεβάζει στη σκηνή του Gazarte ότι πιο καινούριο έχετε ακούσει τον τελευταίο χρόνο στους 966 και σας “κερνάει” ένα fresh blend από τα νέα ονόματα της electro-soul, jazz και  R’n’B .

Έχετε διάθεση για sexy R’n’B ρυθμό, αισθαντικά φωνητικά, sampling mixes σε ύφος 70’s funk? Τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε αυτό το live!

Το electro-soul ensemble La Rochelle Band που κέρδισε το ελληνικό κοινό με την τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία “Rocket Man”, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία αξέχαστη βραδιά!

Έχοντας σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες με πιο γνωστή αυτή με τον Parov Stelar αλλά και με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει από την προσωπική τους δισκογραφία, αποτελούν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής.  

Συνδυάζοντας αρμονικά την glamour αισθητική της soul με το σύγχρονο electro ήχο, με τον δικό τους ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο, φέρνουν τη soul ξανά στις μουσικές σκηνές! Το αποτέλεσμα… ένα άκρως ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό σκηνικό με πολύ, αποτελώντας το ιδανικό soundtrack για να λικνιστεί κανείς στο μελωδικό ρυθμό αλλά και να απολαύσει ένα ρομαντικό, βροχερό απόγευμα.

Ο Pepper 966 συνδέεται ζωντανά με το stage του Gazarte, «κρυφακούει»  μαζί σας το sound check και μιλά με τους καλλιτέχνες λίγο πριν βρεθούμε όλοι μαζί εκεί για να χορέψουμε σε Fresh Blend ρυθμούς.

Στο «μίγμα» προσθέστε «back to back» με Dj sets από τους παραγωγούς του Pepper, live streaming από το www.pepper966.gr  και φυσικά πολλές προσκλήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στον Pepper 966, πάρτε μια φρέσκια γεύση για ότι καινούριο κυκλοφορεί και γίνετε οι πρώτοι που θα απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία live.

Hold on breath… και δώστε ραντεβού με τους La Rochelle Band στις 20 Μαΐου 2016 στο Roof Stage του Gazarte!