Η Αργυρώ είναι αισθητικός και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον. Η Κάλλια χρειάζεται μανικιούρ και της κλείνει ραντεβού στο διαμέρισμά της. Η Αργυρώ καταφτάνει με τα σύνεργά της και η διαδικασία ξεκινάει. Την ιεροτελεστία του μανικιούρ διαρρηγνύει ο επίμονος ήχος κλήσης του κινητού της Κάλλιας. Η Αργυρώ θέλει επίμονα να μάθει ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και γιατί προκαλεί τέτοια αναστάτωση στην Κάλλια. Ένα ιδιόχειρο γράμμα που θα βρεθεί στην εξώπορτα θα ανατρέψει τις εξηγήσεις, πυροδοτώντας εξομολογήσεις και συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Όπως μας λέει η Αλεξία Καλτσίκη: «Το Νυχιάνγκ είναι ένα σύγχρονο έργο. Το έχει γράψει η Ευαγγελία Γατσωτή και, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ σπουδαία αυτή η πρωτοβουλία που έχει πάρει το θέατρο Πορεία, με την πυροδότηση συγγραφής θεατρικών έργων […] Θα μιλήσω καταρχήν για το έργο, λέγοντας ότι εκτός από την πολύ μεγάλη ευχέρεια στην ατάκα που έχει εντοπίσει ο Δημήτρης Τάρλοου, έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα μηχανισμό στη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα. Έναν μηχανισμό που ξεκινά από ένα αίτημα βαθιάς εμπιστοσύνης. Είναι από τα έργα που εγώ τ’ ανακάλυψα περισσότερο δουλεύοντας πάνω σε αυτό, παρά διαβάζοντάς το».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνικά: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Κίνηση: Κορίνα Κόκκαλη
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Αλεξάνδρα – Αναστασία Φτούλη

Διανομή

Αργυρώ: Αλεξία Καλτσίκη
Κάλλια: Θάλεια Σταματέλου


Info

Τοποθεσία: Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλατεία Βικτωρίας

Ημέρες και ώρες: Από 06/05/2022: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00, Κυριακή στις 19:00

Τιμές εισιτηρίων: A’, Β’ ζώνη: 15 ευρώ | Γ’ ζώνη: 12 ευρώ | Senior (άνω των 65), φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων, ΑΜΕΑ (67% και άνω), με την επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας, εισιτήριο συνοδού ΑΜΕΑ: 12 ευρώ | Προπώληση μέχρι και την πρεμιέρα: 10 ευρώ

Πληροφορίες: poreiatheatre.com


Photo & Video Credit: Culturenow.gr / Κυριάκος Μακαρονίδης


Διαβάστε επίσης:

Νυχιάνγκ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία