Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε από τη Minos το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Idra Kayne με τίτλο “Mic Drop”.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του CultureNow, αναφέρει ως προς το περιεχόμενο πως “τα κομμάτια πραγματεύονται τον έρωτα, τον χωρισμό, τον θάνατο, την κοινωνία σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν την κυκλοφορία διότι μεσολάβησαν έξι χρόνια από την πρώτη μου κυκλοφορία και ο τελευταίος ενάμισης ήταν πολύ δημιουργικός, αν και ταυτόχρονα πιεστικός.”

Βιογραφικό Idra Kayne

Η Idra Kayne είναι με βεβαιότητα η soul funk queen της χώρας και της καρδιάς μας.

Το 2007 εμφανίστηκε ως support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ «Meet The Streets» στο Rotterdam και από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις.

Tον Ιανουάριο 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away» με το ομότιτλο πρώτο single της να επιλέγεται σαν τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish, ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε ως opening act στη συναυλία των The Heavy.

Εκτός από τις εμφανίσεις της σε μεγάλες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της επαρχίας, ασχολείται ενεργά και με το θέατρο από το 2011, έχοντας πάρει μέρος στην οπερέττα «Η Κόρη της Καταιγίδος» (2011), στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2013) ΑΝΝΙΕ (2013), PRISCILLA (2014) και SWEET CHARITY (2016) και στην παιδική παράσταση «Το Βιβλίο των Θρύλων»


Διαβάστε επίσης:

Mic Drop: Νέο άλμπουμ από την Idra Kayne