Οι φωτογραφίες της Outtake προέρχονται από το αρχείο αξιόλογων φωτογράφων της εποχής της ροκ εντ ρολ, όπως οι Ken Regan, Andrew Kent και Joel Bernstein.

Η γκαλερί έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει μια πληθώρα φωτογραφιών, πολλές από τις οποίες δεν υπήρξαν ποτέ προς πώληση, ούτε είχαν παρουσιαστεί.

Μια εξ αυτών των σπάνιων φωτογραφιών είναι εκείνη του Billy Idol, η οποία τραβήχτηκε από τον Michael Grecco κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, το 1982, στο The Paradise Club. Το αποτέλεσμα είναι έντονο και η φωτογραφία γεμάτη δυναμισμό και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη γαλήνια, καθημερινή σκηνή που απεικονίζεται στη φωτογραφία της Stevie Nicks. Ο Ken Regan απαθανάτισε τη μουσικό ξαπλωμένη στο κρεβάτι της στο Λος Άντζελες, το 1977.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν αυτές τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν διαφορετικές πλευρές της ζωής των μεγάλων μουσικών σε εκτυπώσεις περιορισμένων εκδόσεων, με τις υπογραφές των φωτογράφων.

Πηγή: Whitehot Μagazine

Photo Credit: Freddie Mercury, από τον Neal Preston. Η φωτογραφία παραχωρήθηκε από την Outtake Gallery | Πηγή: Whitehot Μagazine