Η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζει στην Ταράτσα του Φοίβου για δύο βραδιές την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τη μουσική παράσταση Εγώ τραγούδαγα, στην οποία θα τη συνοδεύσουν ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Μαζί τους την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η Νικόλ Σαραβάκου και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Νίκος Ξύδης. Οι βραδιές θα έχουν και stand up comedy από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ δεν θα λείπει ο μόνιμος θίασος της Ταράτσας, Θανάσης Αλευράς, Νεφέλη Φασουλή, La Dandizette και Alex De Paris.

Η «Ταράτσα του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει την δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων. Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το ξεσηκωτικό μπουρλέσκ της La Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και την…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεϊστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.


Διαβάστε επίσης:

Σεπτέμβριος στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά στο Γκάζι