Συναντά στη σκηνή τρεις εξαιρετικούς μουσικούς και προτείνει μαζί τους μία νέα ανάγνωση σε κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια!

Τραγούδια πολύτιμα που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία, τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, τραγούδια των σπουδαιότερων συνθετών μας, τραγούδια κλασσικά αλλά και ολοκαίνουργια, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική μουσική αλχημεία, μέσα από την  δημιουργική επιδεξιότητα των μουσικών που τη συνοδεύουν αλλά και τις καθηλωτικές ερμηνείες της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες, ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο και ο Αποστόλης Τσαρδάκας στο κανονάκι, τον μπαγλαμά και τον τζουρά, δημιουργούν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου ένα καινούργιο μουσικό τοπίο, προσφέροντας μία διαφορετική, φρέσκια ακρόαση σε τραγούδια πάντα αγαπημένα και πάντα ευπρόσδεκτα. Μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μεταλλάσσονται και να εξελίσσονται όταν ερμηνεύονται από δεξιοτέχνες, ανανεωτικούς και δημιουργικούς μουσικούς.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και το τρίο της μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική μουσική σύμπραξη, μία καθηλωτική συναυλιακή εμπειρία!

Συντελεστές

Ελένη Τσαλιγοπούλου: ερμηνεία

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες

Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, synth, μπάσο

Απόστολος Τσαρδάκας: κανονάκι, μπαγλαμά, τζουρά

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Αλίκη Γιαννικοπούλου – φωτογραφίες


Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Νάξου 2018 στον Πύργο Μπαζαίου