Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από έναν χειμώνα πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και μας προσκαλεί σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στο παραθαλάσσιο café-bar “FAROS” στο Μάτι της Νέας Μάκρης.

Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνοδεύουν, παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο, λουσμένο στο φως της Μεσογείου.

Οι ιδιαίτερες ηλεκτρικές κιθάρες και τα κρουστά συναντιούνται με το κανονάκι, το βιολί και τους μπαγλαμάδες, σε έναν μεθυστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στη φλόγα της Ανατολής και το πάθος της Δύσης.

Η νέα ηχητική προσέγγιση, η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών – από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση  των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η αισθαντική της ερμηνεία και ο μοναδικός τρόπος που η Ελένη Τσαλιγοπούλου επικοινωνεί με το κοινό στα live της, υπόσχονται μία απολαυστική, διονυσιακή και ασυνήθιστη συναυλιακή εμπειρία. 

Μαζί της οι μουσικοί:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μπαγλαμά

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Ηχοληψία – Τάκης Σπυρόπουλος

Φωτισμοί – Νεκταρία Εμμανουηλίδου

Φωτογραφίες: Τάσος Βρεττός

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς