Το Saint Solange υποδέχεται τη Super Star Iταλίδα DJ της techno σκηνής Deborah De Luca για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.

Εκθαμβωτικά όμορφη, μαχητική στα decks, παθιασμένη με τη μουσική και δημιουργική στις παραγωγές της, έχει καταφέρει να κάνει τη διεθνή χορευτική σκηνή να παραμιλάει…

Γεννημένη το 1980, στη σκιά των ιστιοφόρων της Scampia, της “δύσκολης” γειτονιάς της Νάπολης, έδωσε το δικό της αγώνα για να αναγνωριστεί στη μουσική βιομηχανία, μη διστάζοντας να δουλέψει ως σερβιτόρα και χορεύτρια, μέχρι να της δοθεί η ευκαιρία για να αναδείξει το ταλέντο της: παθιασμένα μιξαρίσματα που δημιουργούν ένα urban, απόλυτα προσωπικό, fusion μείγμα hard techno και minimal ήχων.

Έφηβη ακόμη μετακόμισε στη Βόρεια Ιταλία και αρχικά ξεκίνησε σπουδές ως σχεδιάστρια μόδας, αλλά δεν άργησε να ανακαλύψει το αληθινό της ταλέντο και το πραγματικό της πάθος, που δεν ήταν άλλο παρά η μουσική, και η ικανότητα της να ξεσηκώνει το κοινό των dance floors με το αστείρευτες και τις «απίστευτες» επιλογές της.

Επιστρέφοντας στη Νάπολη γνώρισε το παραγωγό και DJ Giuseppe Cennamo, (Desolat – Sci + Tech – 8bit – Carillon), που στάθηκε ο μέντορας της και την καθοδήγησε στο να ανακαλύψει τους δικούς της μουσικούς δρόμους και να θέσει τα δικά της trends, για την  Sola_mente Records.

Τα κομμάτια της περιλαμβάνονται συχνά στα set άλλων γνωστών DJs όπως οι Magda, DJ Ralf, Someone Else και Layo & Buswaka. Μέσα σε λίγα χρόνια η μουσική της έγινε ένα αυτόνομο high quality brand, με δική του ταυτότητα, ένα πρωτότυπο αμάλγαμα από hard tech και minimal sounds, με γερές δόσεις πάθους και ισχυρής προσωπικότητας.

Σήμερα η Deborah De Luca είναι περιζήτητη σε clubs σε όλο τον κόσμο. Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ινδονησία, Αρμενία, Ρωσία, Γερμανία, Μαρόκο, Μαλαισία υποκλίνονται στο ταλέντο της.

Intro

Teatrina | Amma | Stefanie DK

Outro

Lannka B2B NSI

Κάθε Πέμπτη ο Resident DJ του Saint Solange, Νίκος Σίρμος, aka NSI, back 2 back με τον DJ Lannka επιβάλουν την απαρχή ενός νέου τύπου parties, ικανά να εισβάλουν και να πρωταγωνιστήσουν “ύπουλα” στα όνειρά μας. Deep tech και sexy “freak” show Ευρωπαϊκών προτύπων και προδιαγραφών μαρκάρουν τις Πέμπτες στα ημερολόγια μας.

Αre you ready for a new experience?