Η Athena χαρίζει τη φωνή της στη διαφημιστική καμπάνια του ανθρωπιστικού οργανισμού “Save The Children” στη Βρετανική τηλεόραση και διαθέτει τα cds της στα Starbucks στηρίζοντας με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 
Η Athena ερμηνεύει το κλασικό αγαπημένο τραγούδι των Χριστουγέννων “Silent Night” (Άγια Νύχτα) στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του ανθρωπιστικού οργανισμού Save The Children στη Βρετανική τηλεόραση, στηρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιείται για την ιατρική περίθαλψη, την καταπολέμηση της πείνας, την προστασία και την εκπαίδευση των παιδιών του κόσμου.

Ακούστε το τραγούδι εδώ: Silent Night

Η Athena είναι μια καλλιτέχνης που δεν γνωρίζει σύνορα. Έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από το Βρετανικό τύπο και τα τραγούδια της έχουν ακουστεί σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές σειρές καθώς και σε ταινίες.

Συγκεκριμένα τα τραγούδια της “You give me hope” και “All over again” έχουν ακουστεί στην αμερικάνικη κωμική σειρά Mike and Molly που προβάλλεται από το CBS από το 2010 με 11 εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές και με τον πέμπτο κύκλο να αναμένεται το Δεκέμβριο του 2014, στο μουσικό δράμα Smash του NBC, με συμπαραγωγό τον Steven Spielberg και πρωταγωνίστρια την Anjelica Huston, που προβλήθηκε το 2012 και το 2013 με 8 εκατομμύρια τηλεθεατές να το έχουν παρακολουθήσει, στη δραματική σειρά καθημερινής περιπέτειας Chicago Fire που επίσης προβάλλεται από το NBC, βρίσκεται στον αέρα για τρία χρόνια και έχει ακροαματικότητα 8 εκατομμυρίων τηλεθεατών αλλά και στην ταινία “Nomads” του Ricardo Benet με τη Lucy Liu που κυκλοφόρησε το 2010.

Επίσης το τραγούδι της “Breathe Again” επιλέχθηκε για την καμπάνια καταπολέμησης του παιδικού υποσιτισμού Concern Campaign UK & Ireland που προβλήθηκε για 4 συνεχόμενα χρόνια στην τηλεόραση.

Με αγάπη και ευαισθησία, και αυτά τα Χριστούγεννα, η μοναδική τραγουδοποιός στηρίζει, με την ερμηνεία της, την ανθρωπιστική οργάνωση Save The Children, ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν μια ευκαιρία στη ζωή.

Η Αthena όμως συνεχίζει την ανθρωπιστική της δράση μέσω της μουσικής της και στην Ελλάδα.

Φέτος τις γιορτές το άλμπουμ της “Peeling Apples”, που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή και εγχώριο Τύπο, καθώς και το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ της “Γήινοι Άγγελοι” που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2014 είναι διαθέσιμα προς πώληση σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη στήριξη των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δίνοντας έτσι σε όλους μας την ευκαιρία να χαρίσουμε στους συνανθρώπους μας τα Χριστούγεννα που τους αξίζουν ακούγοντας τη μουσική μιας πραγματικά ξεχωριστής καλλιτέχνιδας.

Official Website: http://www.athenaandreadis.com