Η Angelika Dusk ανεβαίνει στη σκηνή του Roof Stage του gazarte για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της περιγράφει ρεαλιστικές και οριακές καταστάσεις “φλερτάροντας” με τα άκρα γιατί κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια της. Μας προκαλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο, να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε επιλογές έξω από αυτό που έχουμε συνηθίσει και να πάρουμε ρίσκα. Μία δημιουργική πάλη, άλλοτε εσωτερική και άλλοτε εξωτερική, που μας φέρνει ολοένα πιο κοντά στην ουσία που κρύβουμε μέσα μας.

Edgy, sexy, hard ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσία συνθέτουν το σκηνικό των live της Angelika. Με νέα κομμάτια από το επερχόμενο album της, σε πιο “dirty” διάθεση, καθώς επίσης και με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα, το live αυτό ανάβει τη σπίθα που κρύβουμε μέσα μας! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Scream”, το πρώτο single από το επερχόμενο album της το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 σε συνεργασία με τον βραβευμένο παραγωγό, ενορχηστρωτή, τραγουδοποιό Rupert Christie (U2, Coldplay, Tom Baxter, Lou Reed).

To live θα ανοίξουν οι Amnesia Pills, ένα νέο αγγλόφωνο συγκρότημα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής, με βασικές επιρροές κυρίως από την Αγγλική εναλλακτική σκηνή. Το Νοέμβριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, “Dance Me”, από την Feelgood Records, στο οποίο η synth pop των ‘80s συναντάει τον σύγχρονο alternative ήχο.


Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Με τους:
Φώτη Βαγενά (κιθάρα)
Πέτρο Βασιλιάδη (μπάσο)
Γιώργο Κουρέλη (πλήκτρα)
Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά)
Ντένη Παναγιωτίδη (τύμπανα)
Μάνος Στάγιας (ηχολήπτης)

Photo credits: Μαρία Μαρκεζη

More info about Angelika Dusk:
Official website: angelikadusk.com

Amnesia Pills:

B-Sun (Γιώργος Μπίλιος) – φωνή,
Jo (Γιώργος Βασιλάτος) – κιθάρες,
Σταύρος Πηλαδάκης – πλήκτρα,
Στέφανος Ζακόπουλος – τύμπανα
Man (Νικόλας Παπαχρονόπουλος) – μπάσο.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν την ηχογράφηση – παραγωγή του πρώτου τους EP και σχεδιάζουν τις επόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις.