Η αγαπημένη δημιουργός Άλκη Ζέη θα παρακολουθήσει τo έργο της «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», θα μιλήσει με τα παιδιά μετά το τέλος της παράστασης και θα υπογράψει βιβλία της. «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία την τρέχουσα θεατρική περίοδο στο Βασιλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ.

Η παρουσία της Άλκης Ζέη, μιας από τις σπουδαιότερες συγγραφικές μορφές της Ελλάδας με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο αποτελεί μοναδική στιγμή για το ΚΘΒΕ και για τους θεατές που θα βρεθούν την ημέρα εκείνη στο θέατρο για να παρακολουθήσουν τη θεατρική μεταφορά του έργου της. Ένας απολαυστικός περίπατος στην Ιστορία μαζί με την Άλκη Ζέη που συγκινεί, διαπαιδαγωγεί και ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους γενιές ολόκληρες.

«Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», το αγαπημένο βιβλίο των παιδικών μας χρόνων μας μεταφέρει στην Αθήνα, στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής μέσα από τη ματιά του μικρού Πέτρου. Ένας μεγάλος περίπατος, ένα ταξίδι συναισθημάτων, ένα έργο που συνδυάζει τη σκληρή πραγματικότητα και την αγωνία της επιβίωσης με την ελαφρότητα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας. Το κλασικό, βραβευμένο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη μας μεταδίδει μηνύματα ελπίδας κι αισιοδοξίας ότι οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.


Διαβάστε επίσης:

Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, της Άλκης Ζέη στο Βασιλικό Θέατρο