Το θέατρο Επί Κολωνώ φιλοξενεί στη Σκηνή Φουαγιέ την περίοδο της φετινής άνοιξης, καλλιτέχνες από τον μουσικό και θεατρικό χώρο σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα: το U-TURN.

Στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2012, ανεβαίνει η performance «Γύρνα πίσω… στα ψηλά τακούνια» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη & Ιωάννη Κυφωνίδη, για 3 μόνο παραστάσεις στη Σκηνή Φουαγιέ του Επί Κολωνώ.

Μερικά λόγια για το έργο:

Η ομάδα «Μόδας & Τέχνης Εραστές» παρουσιάζει την performance «Γύρνα πίσω… στα ψηλά τακούνια». Πρόκειται για έναν συνδυασμό λόγου, σωματικού θεάτρου, κίνησης και κινηματογραφικής μουσικής. Εμπνευσμένη από τις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και κυρίως από τους ανδρικούς ρόλους (το πίσω κείμενο των σεναρίων του), αλλά και τη μουσική και τα τραγούδια στις ταινίες του, η perfomance αυτή έχει για υλικά της τα σώματα των ηθοποιών, τον ελάχιστο λόγο, την εικόνα (εικαστική προσέγγιση) και τα vintage ρούχα και αξεσουάρ, τα περισσότερα φτιαγμένα στο χέρι από τη «γιαγιά της ραπτικής» Μαίρη Αναστασίου και το σχεδιαστή Χρήστο Χατζηβασιλείου.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Κωνσταντίνος Ρόδης, Ιωάννης Κυφωνίδης & GUEST

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Κων/νος Ρόδης & Ιωάννης Κυφωνίδης
Κίνηση: Κωνσταντίνος Ρόδης
Κοστούμια: Μαίρη Αναστασίου, Vintage &
Χρήστος Χατζηβασιλείου (MED)

Μουσική επιμέλεια-Ηχητικά Εφέ: Νίκος Λυμπεράκης
Πρωτότυπη Μουσική (trailer/spot): Μιχάλης Αβραμίδης (STUDIO AMID)
Φωτογραφίες: ARTE DI 3 & Δημήτρης Κρητικόπουλος