Το Mousicopolion και η δημιουργική ομάδα ApoDec παρουσιάζουν στο Maori Beach Bar από 28 έως 30 Αυγούστου 2015 τη δεύτερη έκδοση του Retro Beats με τίτλο «Goodbye Summer!».

Το καράβι πλησιάζει στον προορισμό του και ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα. Τέλος Αυγούστου με το εντυπωσιακό φεγγάρι και την ελαφριά μελαγχολία, ξαναφοράμε τις σαγιονάρες μας, βυθίζουμε τα πόδια μας στην αμμουδιά και παίρνουμε ένα άρωμα ανατολής, αποχαιρετώντας το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθώντας το γνωστό μοτίβο της περσινής διοργάνωσης, το Retro Beats προσκαλεί το κοινό να απολαύσει τρεις ευχάριστες καλοκαιρινές ημέρες μακριά από οποιαδήποτε αστική επιρροή. Μοναδικές επιλογές αποτελούν η μουσική, η θάλασσα και το ταξιδευτικό τοπίο.

Οι επισκέπτες ντύνονται με τριγωνικά καπέλα και παραδοσιακά βιετναμέζικα μαντήλια έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το Ανόι μέχρι το Χο Τσι Μιν και το σκηνικό ολοκληρώνεται με δράκους, χάρτινα φώτα και πολύχρωμα στοιχεία να αιωρούνται στον αέρα, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Στα decks θα βρίσκονται οι: Dave Gerrard, Mahfoud, Dry/Wet, Renos Paraskakis, Lazaros Allilomis, Velissarios, Evita & Jay R