Η filmtrade ανεβάζει στις αίθουσες των κινηματογράφων και  προτείνει στους σινεφίλ την ταινία Γόμμορα του Ματτέο Γκαρόνε..

Η ταινία έτυχε θερμής υποδοχής στα πλαίσια του 46ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά .

Στην ιδιωτική προβολή της ταινίας την Παρασκευή 3/10 το βράδυ στο Dolby Screening Room της Νέας Υόρκης, στην οποία την ταινία προλόγισε ο Μάρτιν Σκορσέζε, ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι γνωστοί ηθοποιοί Τζον Τορτούρο, Στιβ Μπουσέμι, Στάνλεϊ Τούτσι καθώς και ο συγγραφέας Γκέι Ταλέζε και ο σεναριογράφος Νίκολας Πιλέτζι (Goodfellas, Casino, American Gangster). 

Μετά την προβολή ο Μάρτιν Σκορσέζε δήλωσε για την ταινία:
Είναι μια πολύ δυνατή και αληθινή ταινία. Την είδα για πρώτη φορά πριν δύο εβδομάδες και αμέσως εντυπωσιάστηκα. Όχι μόνο λόγω θέματος αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο είναι δομημένη και για την ξεχωριστή θέση που κατέχει πια στην ιστορία του Ιταλικού σινεμά. Η αισθητική της, η ακρίβειά της, η αφηγηματική της δομή, οι ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών, η εσωτερική της ένταση απεικονίζουν μερικές φορές ένα τρομακτικό εφιάλτη.

Ο Τζόν Τορτούρε πρόσθεσε: Είναι μια δουλειά εξαιρετικής ποιότητας. Μου θύμισε τις παλιές σπουδαίες ιταλικές ταινίες.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 30 Οκτωβρίου