Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού φιλοξενεί το Βασίλη Σαλέα στις 30 Σεπτεμβρίου σε μία επετειακή συναυλία, με εκλεκτούς προσκεκλημένους επί σκηνής.

Εικοσιπέντε χρόνια μουσικής μετρούν για το Βασίλη Σαλέα και παρέα με τη Γλυκερία, τον Θανάση Πολυκανδριώτη, το Διονύση Σαββόπουλο και τον Σαράντη Σαλέα, θα γιορτάσουν και θα μοιραστούν τραγούδια με το κοινό.

Μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια μουσικών και μετά από 25 χρόνια σταδιοδρομίας στη μουσική, η φήμη του δεξιοτέχνη κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και τον έχει καταξιώσει διεθνώς.

Το κοινό δείχνει μεγάλο θαυμασμό και αγάπη στον σπουδαίο καλλιτέχνη, αλλά είναι εξίσου σημαντικός ο θαυμασμός, η εκτίμηση και ο σεβασμός των συναδέλφων του μουσικών.

Ο Βασίλης Σαλέας έχει ερμηνεύσει έργα μεγάλων συνθετών, όπως των: Βαγγέλη Παπαθανασίου, Μίκη Θεοδωράκη, Σταμάτη Σπανουδάκη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, έχει τιμηθεί με πολλούς χρυσούς δίσκους καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του κι έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ηρώδειο, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, των Δελφών, της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, των Αρχαίων Φιλίππων, στο θέατρο του Λυκαβηττού και στο Ωδείο της Πάτρας.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Ειδικού Ολυμπιακού Χωριού (Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες).