Αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη με συναυλίες που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι έτοιμοι για το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

Αφορμή για τη συνάντησή τους και στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις είναι οι κοινές τους ερμηνείες που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό ώστε γίνονται η ραχοκοκαλιά ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συναντήθηκαν για πρώτη φορά περισσότερες από τρεις δεκαετίες πριν, με τα τραγούδια «Ο ουρανός βρέχει αρκούδες» και βέβαια την πολυαγαπημένη του κοινού, «Σκόνη». Τα χρόνια κύλησαν και η καλλιτεχνική συνεργασία έγινε αληθινή φιλία κι έφερε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες («Διδυμότειχο Blues», «Ο Παλιός Στρατιώτης»). Το παρόν τους βρίσκει μαζί να συνεχίζουν να αφήνουν ένα κοινό χνάρι στο ελληνικό τραγούδι, πλάι στο ήδη μοναδικό αποτύπωμα του καθενός που σφραγίζει την ελληνική δισκογραφία.

Συμμετέχουν: Μιρέλα Πάχου, Steve Tesser

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Τρι 17/7 – 21:30 – Κηποθέατρο Αλκαζάρ – Λάρισα

Παρ 20/7 – 21:30 – Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας – Σαλαμίνα

Κυρ 29/7 – 21:30 – Δημοτικό Στάδιο Ανδρέας Βεργιώτης – Αργοστόλι

Δευ 30/7 – 21:30 – Υπαίθριο Θέατρο Ζακύνθου – Ζάκυνθος

Παρ 3/8 – 21:30 – Θέατρο Φλόκα – Αρχαία Ολυμπία

Παρ 17/8 – 21:00 – Αρχαίο Θέατρο Δίου – Δίον

Σαβ 18/8 – 21:30 – Αμφιθέατρο Σίβηρης – Κασσάνδρα


Το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε ημερομηνίες