Το Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013 θα φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια του Νίκου Καββαδία, που θα ερμηνεύσουν ο κλασικός ερμηνευτής του μεγάλου ποιητή Γιάννης Κούτρας και ο ταλαντούχος Απόστολος Ρίζος, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013.

Η αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου blues φωνή και ενέργεια του Γιάννη Κούτρα και το αστείρευτο πάθος του, τον έχουν κατατάξει στους τραγουδιστές-ερμηνευτές της πρώτης γραμμής.

Μαζί με τον επίσης blues τραγουδιστή Απόστολο Ρίζο, κορυφαία φιγούρα της σύγχρονης σκηνής, έρχονται στο Μουσικό Προαύλιο, για να ερμηνεύσουν αποκλειστικά Νίκο Καββαδία. Τα τραγούδια του ποιητή των θαλασσών. Τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό και καταξίωσαν τον Γιάννη Κούτρα.

Απόστολος Ρίζος

Μία συναυλία, γιορτή ήχων και διαθέσεων. Γνήσιος λυρισμός, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση. Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Λάκη Παπαδόπουλου, Χάρη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι».

Παίζουν οι μουσικοί:

Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο)

Ηλίας Δουμάκης (τύμπανα)

Λευτέρης Πουλιού (σοπράνο σαξόφωνο)

Άκης Μουχλιανίτης (πλήκτρα- ενορχήστρωση)