Το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, που έρχεται στις 30 & 31 Μαρτίου 2015 στο Θέατρο Φαργκάνη, είναι μία αισθηματική κομεντί που χαρίζει χαμόγελα και συγκινεί.

Ο Φώτης και η Άννα πρόκειται να γιορτάσουν την έβδομη επέτειο του γάμου τους. Μία μικρή παρεξήγηση στο τηλέφωνο γίνεται η αιτία ένας μικρός ¨πόλεμος¨ να ξεκινήσει ανάμεσά τους.  Η αποχή από το κρεβάτι , οι ζήλειες και τα αντίποινα χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου . Η καθημερινότητα φαίνεται δεδομένη, ώσπου μία μέρα όλα αλλάζουν.

Όλα τα «θέλω», τα «πρέπει», τα «πως» και τα «γιατί» που ταλανίζουν τις ζωές των ανθρώπων έρχονται στην επιφάνεια μαζί με τα μεγάλα «Σ’ αγαπώ» και τα αθώα πείσματα.

Μια ιστορία που υμνεί τον έρωτα και ζωγραφίζει στο πρόσωπο του θεατή αυτό που μόνο μια ιστορία ενός μεγάλου έρωτα μπορεί… τα πάντα! Απ’ το έργο δε λείπουν οι ανατροπές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά και τα διλλήματα που πάντα υπάρχουν στις σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν και οι θεατές στη διαδικασία να αναρωτηθούν:

Η ζωή δίνει δεύτερη ευκαιρία; Πόσο εύκολα συγχωρούμε; Ποιο είναι το ισχυρό φύλλο;  Πόσο κρατάει ένα πείσμα; Πόσο κρατάνε όλα; Κρατάνε; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;

Ανατρεπτικό τέλος με έντονα συναισθήματα που θα μείνουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στην καρδιά σας.            

Κείμενο : Καραμπέλκος Γιάννης

Σκηνοθεσία : Βασίλης Ισσόπουλος

Σκηνικά -Κοστούμια : Μαρία Μπάτσαλα

Ήχος-Φωτισμός:  Ράμζι Χάλασα

Διανομή : Νίκος Τσολερίδης – Τίνα Λεωνορά  (Εκδρομή του Αντ1)