Το Θέατρο Πειραιώς 131 παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την περσινή επιτυχία των Παπαθανασίου – Ρέππα, η οποία έχει και τρεις νέες αφίξεις στο καστ των ηθοποιών.

Πρόκειται για μία από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με θέμα το παιχνίδι των δυο φύλων σε αυτή την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Η επιτυχία σαφώς θα συνεχιστεί και φέτος, με τη Σόφη Ζαννίνου, το νεαρό Πέτρο Μπουσουλόπουλο και τη Μαρία Κανελλοπούλου, να αποτελούν τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το καστ.

Η ιστορία έχει κάπως έτσι: Η Μαίρη (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) πριν δεκαοχτώ χρόνια ήταν παντρεμένη με το Θανάση, αλλά μόλις έμεινε έγκυος ο Θανάσης την εγκατέλειψε. Η Μαίρη γεννάει μόνη ένα παιδί και λίγο καιρό μετά παντρεύεται έναν άλλον άντρα, τον Κώστα (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος).

Εδώ και 17 χρόνια η Μαίρη, ο Κώστας και το παιδί αποτελούν την τέλεια οικογένεια μέχρι που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει μια Eλληνίδα χορεύτρια τη Φλορίντα. Η Φλορίντα εδώ και ένα χρόνο του έχει γίνει έμμονη ιδέα και το πράμα χειροτερεύει γιατί εδώ και δυο βδομάδες η Φλορίντα έχει έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και συναντιούνται κάθε μέρα κρυφά.

Εν τω μεταξύ η Μαίρη δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από το Θανάση, ο οποίος 18 χρόνια μετά την απόδρασή του ζητάει μετανοιωμένος να την ξαναδεί και να γνωρίσει το παιδί του. Η Μαίρη μετά από κάποιους δισταγμούς δέχεται να τον συναντήσει. Και την ημέρα της συνάντησης η Μαίρη πέφτει λιπόθυμη,  όταν αντικρίζει μπροστά της μια πανέμορφη ψηλή γυναίκα (Σόφη Ζαννίνου). Η γυναίκα αυτή της λέει ότι είναι ο Θανάσης. Όταν έφυγε από κοντά της πήγε στην Αμερική και έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου. Τώρα τον λένε Φλορίντα και δουλεύει στο Λας Βέγκας ως χορεύτρια.

Εδώ αρχίζει μια ατελείωτη φάρσα, όπου οι ρόλοι ανατρέπονται σε ένα ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει όλο και πιο πολύ με καρναβάλι. Η εισβολή της τρανσέξουαλ  «μητέρας» στο συντηρητικό περιβάλλον αυτής της μεσοαστικής οικογένειας δημιουργεί μια δίνη που παρασύρει τους πάντες.

Το γιο της Μαίρης και της Φλορίντας (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), μια καθηγήτρια αρχαίων (Ελένη Κρίτα), μιαν αλαφροίσκιωτη χήρα (Μαρία Κατσανδρή), ένα μακιγιέρ (Πάνος Σταθακόπουλος) και  έναν ηθικολόγο πρόεδρο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (Τάκης Παπαματθαίου).

Η σκηνοθεσία είναι επίσης των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, τα σκηνικά του Αντώνη Δαγκλίδη, τα κοστούμια της Έβελυν Σιούπη και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Η παραγωγή είναι της Ελληνικής Θεαμάτων.