Στο webinar διάρκειας 10 ωρών, θα δοθεί όλο το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου. Παράλληλα, για εσάς που θα εγγραφείτε στο webinar, δίνουμε την δυνατότητα της δωρεάν παρακολούθησης του επόμενου προγραμματισμένου σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2020, ώρες 15:00-21:00. Και αυτό, διότι το κεφάλαιο των αναπνοών που είναι τόσο ζωτικό για τη φωνή, θα αναλυθεί εκτενέστερα δια ζώσης. Με την Νίνα Καλούτσα.

Θεματολογία του webinar:
– Ο ρόλος της φωνής στην επικοινωνία. Τι αλλάζει στην επικοινωνία εξ αποστάσεως.

Ασκήσεις
– Φώνηση και άρθρωση. Ασκήσεις
– Αναπνοές. Ασκήσεις
– Ο ρόλος του λεξιλογίου. Ασκήσεις
– Άριστη πρώτη εντύπωση μέσω της φωνής και ομιλίας
– Δημόσια ομιλία- Τεχνικές παρουσιάσεων
– Μέθοδος Tomatis

Πληροφορίες:
Σάββατο 30 Μαΐου, 9:00-14:00

Κυριακή 31 Μαΐου, 9:00-14:00
Μεσολαβεί διάλειμμα μισής ώρας.
Κόστος εισιτηρίου: 130€

Η αγορά του εισιτηρίου σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή με τραπεζική κατάθεση.

Για να διασφαλίσετε τον σύνδεσμο που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το webinar, θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό που σας δίνει το σύστημα των online tickets του Ιδρύματος ή το αποδεικτικό κατάθεσης/e-banking, στο [email protected], τουλάχιστον 3 ώρες πριν την έναρξη του webinar. Κατόπιν, θα σας σταλεί με email ο σύνδεσμος συμμετοχής μια ώρα πριν την έναρξη τoυ webinar.

Για τα THF Webinars χρησιμοποιείται η πλατφόρμα Zoom, την οποία θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στο σύστημά σας. Λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου, θα σας αποσταλεί ο κωδικός συμμετοχής που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην πλατφόρμα.

Φωνής Νίνα Καλούτσα

Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα (www.ninakaloutsa.com) είναι σοπράνο, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας (μάστερ Όπερας) και τα τελευταία επτά χρόνια έχει βοηθήσει εκατοντάδες ιδιώτες και στελέχη εταιρειών να βελτιώσουν την επικοινωνία τους μέσα από την ανάπτυξη βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής & ομιλίας. Έχει συνεργαστεί με: Google, Eurobank, Alphabank, Coca-Cola 3E, Leaseplan, Tatoi Club κ.ά. Στον 9ο χρόνο συνεργασίας της με το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Ν. Κ. παρουσιάζει αυτό το 12ωρο βιωματικό σεμινάριο, το οποίο αποτελείται από τη γνωστή μέθοδό της ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ με την προσθήκη των βασικών αρχών της Δημόσιας Ομιλίας.