Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία της Apple «Fly Me to the Moon».

Βασισμένη σε ιστορία των Μπίλ Κίρσταϊν (Bill Kirstein) και Κίναν Φλύνν (Keenan Flynn), το σενάριο της Ρόουζ Γκίλροϊ (Rose Gilroy) εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, υποδύεται «την κορυφαία σύμβουλο μάρκετινγκ Kelly Jones, που προσλαμβάνεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Τέιτουμ)». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι αυτή η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά».

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γκρεγκ Μπέρλαντ (Greg Berlant) πρωταγωνιστούν επίσης οι Νικ Ντίλεμπουργκ(Nick Dillenburg), Αννα Γκαρσία(Anna Garcia), Τζιμ Ρας(Jim Rash) και Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson), μεταξύ άλλων.

Οι δύο πρωταγωνιστές με ένα βίντεο αποκάλυψαν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ λίγο μετά κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ.