Το Flirt, μία διαδραστική παράσταση bar theater, ξεκινάει στο Yolo από την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και κάθε Τρίτη.

4 θαμώνες bar, δυο άντρες και δυο γυναίκες, βρίσκονται στο ίδιο μπαρ και παίζουν ένα παιχνίδι φλερτ, σεξ κι έρωτα σε μια παράσταση interactive bar theatre με συμμετοχή του κοινού.

To Flirt είναι μια παράσταση που γράφτηκε από τον Γιώργο Φειδά (που γνωρίσαμε μέσα από το «s1ngles» και το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»), ειδικά για να παίζεται σε μπαρ.

Η Μαίρη (Έφη Καραγιάννη) βγαίνει σε μπαρ για να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Κωνσταντίνος (Ευθύμης Ζησάκης) ρίχνει στο κρεββάτι όλες τις γυναίκες του μαγαζιού.

Ο Ανδρέας (Τίτος Λίτινας) φοβάται να μιλήσει σε γυναίκες γιατί τρώει συνέχεια χυλόπιτα.

Κι η Άρτεμη (διπλή διανομή: Στέλλα Ερμή-Ράνια Μακρή), θέλει απλά να πιει ένα ποτό αλλά όλοι έρχονται να της μιλήσουν. Και το χειρότερο: κανείς δεν έχει να της πει κάτι που θα ξεχωρίσει.

Αυτοί οι 4 χαρακτήρες βρίσκονται στο ίδιο μπαρ κι αρχίζουν να φλερτάρουν, δείχνοντας μας με χιουμοριστικό τρόπο όλα όσα μπορείς να κάνεις λάθος, προσπαθώντας να κάνεις γνωριμία στο μπαρ.

Σε διάφορα σημεία της παράστασης, οι ηθοποιοί σηκώνουν κόσμο απ’ το κοινό για επιτόπιες ασκήσεις Flirt, ενώ παράλληλα με την παράσταση παίζεται και το Flirt Game. Οι κανόνες είναι απλοί.

Κάθε θεατής παίρνει ένα τραπουλόχαρτο (κόκκινα για τις γυναίκες και μαύρα για τους άντρες) και μπορεί αν θέλει να αναζητήσει το «άλλο του μισό», δηλαδή το άτομο που έχει το ακριβώς ίδιο τραπουλόχαρτο. Είτε όμως οι θεατές ανακαλύψουν το άλλο τους μισό είτε όχι, τα τραπουλόχαρτα εξυπηρετούν σαν τρόπος γνωριμίας και αντικείμενο συζήτησης, προετοιμάζοντας το έδαφος για περισσότερα… ή ίσως και όχι.
 

Παίζουν: Ευθύμης Ζησάκης (Μες στην Καλή Χαρά-ALPHA, Αμάρτημα της Μητρός μου-ΑΝΤ1), Έφη Καραγιάννη (ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ-ALPHA), Τίτος Λίτινας (Μ+Μ-MEGA), Στέλλα Ερμή-Ράνια Μακρή.

Special Guest: ΜΑΝΑ ΜΙΑ (ο Ευθύμης Ζησάκης φοράει γόβες και ταγέρ και υποδύεται την κυρία Μία, την ασυγκράτητη, απόλυτη Ελληνίδα μάνα που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του έργου)

Κείμενα-Σκηνοθεσία-Concept: Γιώργος Β. Φειδάς (s1NgLEs-MEGA, ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος -animation- MEGA)

Ενδυματολογία: Αλέξης Φούκος
Χορογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδράκη
Φωνητική: Σοφία Λαζοπούλου
Φωτισμοί: Πάρης Πιχαρίδης
Μακιγιάζ: Πόπη Μαργαρίτη

Τη μουσική του φινάλε έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης.

Παραγωγή: fingerprint