Το metamatic:taf εγκαινιάζει το FILMINK Project σε διοργάνωση του ΙΝΚ Project.Exhibition τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Το INK Project.Exhibition παρουσιάζει την τέταρτη σε σειρά έκθεση αφίσας τον Μάιο στο χώρο του metamatic:taf. Αυτή τη φορά η γραφιστική και η εικονογράφηση ενώνονται με τον κινηματογράφο. Εικοσιτέσσερα ελληνικά δημιουργικά γραφεία και freelancers σχεδιάζουν τις δικές τους αφίσες, ο καθένας εμπνευσμένος από την αγαπημένη του ταινία. Οι bar tenders του metamatic:taf εμπνέονται και αυτοί με τη σειρά τους και δημιουργούν εικοσιτέσσερα καινούρια cocktails, φυσικά με τα ονόματα των ταινιών. Κάθε αφίσα και μια ταινία, κάθε ταινία και ένα cocktail με ίδιο όνομα και χαρακτήρα. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα τα δείτε και θα τα δοκιμάσετε την ημέρα των εγκαινίων.

Στο event οι Silk Bastards σε συνεργασία με τον ΑΚΤΟ θα τυπώνουν με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας εντελώς δωρεάν t-shirts με σχέδια που θα δημιουργηθούν ειδικά για το Filmink Project. Ακόμα, το myfashionfruit και το Luv n’ Roll | One Love μεταφέρουν τις δημιουργίες τους σε δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του metamatic:taf για να τα δείτε από κοντά και, γιατί όχι, να τα αποκτήσετε.

Συμμετέχουν: Άννα Τρύμπαλη, Βασίλης Πάλλας, Γιάννης Νούσης/ Μικέλα Αργυριάδου, Corn Studio, Cursor Design Studio, Δημήτρης Ευαγγέλου, Δημήτρης Σχοιναράκης, Θανάσης Καμενίδης, Θάνος Γκιώνης, Θεόδωρος Κονταξής, Ιωάνα J. Alfa, Κάλια Αποστολίδου, Κατερίνα Αγκελικάκη, Κατερίνα Μηλιαράκη, Μαριάννα Μαντικού, Μαριάννα Πεφάνη, Μαριτίνα Λασκαρίδου, Mike Karolos, Ναταλία Χατζηδημητρίου, Νίκος Γαζετάς, Σταύρος Δάμος, Σταύρος Κυπραίος, Tommaso Taraschi | tato, Χριστίνα Τσέβη

Διοργάνωση: INK Project.Exhibition, Corn Studio