Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή Νίκου Διαμαντή, για τρίτη χρονιά ανοίγεται στο χώρο της ακατάτακτης νεανικής δημιουργίας, αναζητώντας χωρίς προκαταλήψεις, δημιουργούς από τις νεαρότερες ηλικίες, δίνοντας βήμα έκφρασης εκεί που η τέχνη εκρήγνυται.

Αναζητώντας τις πηγές της θεατρικής δημιουργίας στις ρίζες της και τις νέες γλώσσες της θεατρικής έκφρασης, απευθύνεται και ανοίγεται στους νέους δημιουργούς. Ως δημόσιος χώρος, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν ένα κέλυφος πολιτισμού που οργανώνει, προβάλει και επικοινωνεί το μόλις της δημιουργικότητας.

Απευθύναμε ανοιχτό κάλεσμα με στόχο την στήριξη του θεάτρου, εκεί που ξεκινάει, δίνοντας την ευκαιρία σε 13 νέες ομάδες και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα τριήμερο φεστιβάλ. Οι παραστάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις, κάθε μέρα του φεστιβάλ.

Όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν την πρότασή τους στο παρακάτω email: [email protected] έως και Παρασκευή 19 Απριλίου 2017.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 21 και 22 Ιουνίου 2017.